nlc.hu
TV-sztárok

Sarah Ferguson is gyászolja Lisa Marie Presley fiát

II. Erzsébet menye együtt gyászol Lisa Marie Presley-vel

II. Erzsébet menye, posztjában nővérének nevezte Lisa Marie Presley-t, akit maximális támogatottságáról biztosított.

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, alig 27 évesen elhunyt Elvis Presley unokája, Lisa Marie Presley egyetlen fia, Benjamin Keough. A fiatalember önkezével vetetett véget életének. Édesanyja sokkos állapotba került, hiszen igazán szoros volt a kapcsolata Benjivel. Egy friss posztban Sarah Ferguson yorki hercegné, II. Erzsébet menye is reagált a hírre. A bejegyzésből az is kiderül, hogy nagyon szoros a kapcsolata Lisa Marie Presely-vel. “Velem voltál a legsötétebb pillanatokban, és én is itt vagyok neked…Szeretlek nővérem Lisa Marie…Bárhol is legyünk, bármi is legyen, veled vagyok. Kitartást kívánok mindenben! Legkedvesebb Lisa Marie, Finley, Harper és Riley. Itt vagyok és nagyon szeretlek nővérkém…Szívemből szeretlek és ez soha nem változik meg!”– írta a közös fotójukhoz Sarah Ferguson, aki András herceg felesége volt.

A hercegné és Lisa Marie barátsága talán sokakat meglep, de ők ketten évek óta jóban vannak. Ráadásul Sarah két lánya és Lisa legidősebb lánya, Riley is remek barátságot ápol. Elvis lánya meghívást kapott a hercegné 50. születésnapjára, ahogyan Beatrice hercegnő 21. születésnapjára is. 

Sarah Ferguson és Lisa Marie Presley 2009-ben

Sarah Ferguson, Beatrice herceg, Riley Keough és Lisa-Marie Presley egy londoni étteremben 2009-ben. (fotó: Profimedia)

A két nő még az Egyesült Államokban ismerkedett meg, majd Sarah meghívta nyaralni Lisa Marie-t Spanyolországba, amikor annak korábbi férje, Michael Jackson meghalt. “Nagyon közel kerültek egymáshoz. Talán furcsa kombinációnak tűnhet, de sok közös van bennük. A gyerekeik is szoros barátságot ápolnak”– írta korábban a Woman’s Weekly magazin.

Tőlük is búcsúzunk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top