nlc.hu
TV-sztárok

Baló Júlia interjú

Baló Júlia 15 éve nincs képernyőn – emlékszel még a tévésre?

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még Baló Júliára, aki 2005-ben készített utoljára műsort. Most elárulta, miért.

Baló Júlia 15 éven keresztül a Film Színház Muzsika c. magazin munkatársa volt, 25 éven át tévézett. A repertoárjából gyakorlatilag semmi sem hiányzik: olyan világsztárokkal is interjúzott, mint Richard Burton, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, vagy Richard Gere. A BEST magazin interjújában elárulta, nem vágyik vissza a képernyőre, teljesen elégedett a jelenlegi életével.

,,Huszonöt év alatt készítettem tizenkét tévésorozatot, több mint kétszáz külföldi sztárinterjút, szórakoztató-beszélgetős műsorokat hazai kiválóságokkal: semmi nem hiányzik. A műsor én, magam vagyok. Kamerák előtt, vagy éppen a megjelent könyveimben, vagy most, a beszélgetésünkben” – kezdte a beszélgetést Baló Júlia, majd azt is elárulta, hogyan él most.

,,Az életemben sokat jelent számomra a találkozás, a barátság, a közös munka a kínai és a magyar kungfu kiválóságaival: az a gondolkodás-, életvitel-, mozgásforma, amit ez a harcművészet kínál. Három könyvem is megjelent ebben a témakörben. Rendszeresen sportolok, a felnőtt balettóra ajándék számomra. A fitneszteremben négyszer harmincat guggolok, hogy jó legyen a grand pliém. És tanulok, mind a mai napig. Újabb és újabb célok világítják utamat” – részletezte az egykori tévés.

Baló Júlia 15 éve nincs képernyőn - emlékszel még a tévésre?

Régi nagy tévések:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top