nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák és Berki közös műsora

Berki Krisztián és Demcsák Zsuzsa együtt vezetnek majd műsort a Life TV-n

Demcsák Zsuzsa korábban beszólt Berkinek, mert nem olvas könyvet.

Újabb műsorvezetővel bővült a megújult Life TV műsora, ugyanis mint az Hajdú Péter posztjából kiderült, Berki Krisztián is aláírt a csatornához. Nem mással, mint egy szintén új “versenyzővel”, Demcsák Zsuzsával vezet majd műsort, bár azt még nem tudni, mi a produkció tematikája.

,,És egy újabb igazolás: Berki Krisztián is jön a Life Tv-re. Demcsák Zsuzsával együtt vezetnek majd műsort!” – írja a posztjában a csatorna frissen kinevezett vezérigazgatója. A két tévés korábban már vezetett együtt műsort, méghozzá a Fem3Café-t, ahol napi szinten volt köztük vita. 

“Nekem teljesen mindegy, hogy itt van vagy nem, egy tál mogyoró is elég nekem ahhoz, hogy elvezessem a műsort” – mondta Demcsák Zsuzsa, amikor kiderült, hogy Berki lesz a partnere a továbbiakban. Nem ez volt az egyetlen beszólása, hiszen azt is megjegyezte az izomcelebnek, hogy nem olvas könyvet, és ez látszik is rajta.

Ők is csatlakoztak a Life TV csapatához:

demcsák zsuzsa és berki krisztián

demcsák zsuzsa és berki krisztián (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top