nlc.hu
TV-sztárok

Détár Enikő kétszer is bukott

Détár Enikő kétszer is megbukott az iskolában

Détár Enikőt anyukája kétszer is megbuktatta az általános iskolában.

Détár Enikő arról mesélt a Borsnak, hogy pedagógusként dolgozó édesanyja kétszer is megbuktatta az általános iskolában annak ellenére, hogy Détár Enikő jó tanuló volt, csak épp nem kitűnő.

“Anyu mindenáron azt szerette volna, hogy pedagógus legyek, de ez szóba sem jöhetett számomra. Egyáltalán nem érdekelt a tanítás, noha a tanuláshoz megvolt az eszem. Kívülről fújtam minden tananyagot, anyu mégsem volt elégedett a teljesítményemmel. Elvárta, hogy színötös legyek mindenből”árulta el Détár Enikő.

Détár Enikő kétszer is bukott

Détár Enikőt édesanyja kétszer is megbuktatta. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“És a vicc az, hogy egyáltalán nem voltak szigorúak a szüleim. Csupáncsak ragaszkodtak ah­hoz, hogy kitűnő tanuló legyek, de ezt sajnos nem tudtam teljesíteni. Az érettségiátlagom is négyes volt, addig viszont már anyu is kicsit megenyhült, és elengedte ezt a kérdést, mert belátta, hogy nem buktathat meg életem végééig” – mondta az árufeltöltőként is dolgozó Détár Enikő.

Olvass még Détár Enikőről az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top