nlc.hu
TV-sztárok

Mégsem ragadtak Ibizán Vajna Tímeáék

Ők segítettek az Ibizán kirabolt Vajna Tímeának, újabb fejleményről számolt be a fiatal özvegy

Megoldódott Vajna Tímea hazautazása, immár elhagyhatja párjával Ibizát.

Mint arról beszámoltunk, kirabolták az Ibizán nyaraló Vajna Tímeát. A betörők elvitték a fiatal özvegy és párja, Zoli szobájából az ékszereket, pénzt, laptopokat, valamint márkás cipőket és táskákat. Félő volt, hogy Vajna Tímeáék Ibizán ragadnak, mivel a rablóbanda az irataikat is magával vitte, így a fiatal pár az ellopott okmányaik pótlásáig nem tud hazautazni. Ráadásul a legközelebbi magyar konzulátus Barcelonában van.

Vajna Tímea

Pótolni tudták ellopott okmányaikat Vajna Tímeáék – Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

Andy Vajna özvegye azonban a legutóbbi Insta-bejegyzésében megnyugtatott mindenkit, mondván gyorsan megoldódott az ügyük, sikerült mindent elintézniük a hazautazáshoz. 

Köszönjük a sok levelet Tőletek, sikerült mindent elintézni hála a segítőkész embereknek és a követségnek és a külügynek. Ez a cipőm, táskám, szemüvegem, nyakláncom már nincs meg, de a legfontosabb a testi épség és a szeretet” – írta a közösség oldalán egy, még a kirablásuk előtt készült fotóhoz.

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top