nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea nem segít húgán

Vajna Tímea nem segít húgának: hitelből vesz lakást a várandós Palácsik Lilla

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás kölcsönt vett fel, hogy saját lakást vehessen.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás a Borsnak arról mesélt, hogy mennyire nincsenek eleresztve anyagilag. A fiatal pár hitelt vett fel, hogy egy lakást vehessenek a Balaton partján.

“Mindig megkapjuk az emberektől, hogy nekünk könnyű, mert Lilla nővérének, Timinek van pénze, és biztos ő tömi a zsebünket, de ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag, sőt, a karantén alatt kétszer is meg kellett gondolnunk, hogy mit engedhetünk meg magunknak” – mondta Visváder Tamás, aki feleségével, Lillával kisfiút várnak.

Palácsik Lilla és férje

Palácsik Lilla és férje nincs eleresztve anyagilag. (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

“Jelenleg egy nyolcvan négyzetméteres, II. kerületi lakásban lakunk, aminek Timi a többségi tulajdonosa. Amikor ugyanis a sógornőm 2008-ban felköltözött Budapestre, akkor a nagyszülők és a szülők segítségével vett egy lakást, amit aztán eladott, és beruházott egy nagyobbra a II. kerületben. Ebben lakunk most mi, s ennek a 25 százaléka a Lilláé…Persze nagy segítség, hogy van ez a lakás, de akkor sem a miénk, legalábbis nem teljesen, ezért Lillával úgy döntöttünk, hogy elköltözünk, és a Balaton környékén veszünk egy sajátot, amire már az állami támogatást is felvettük” – árulta el a várandós Palácsik Lilla férje.

Olvass még Palácsik Lilláékról az nlc-n!

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top