nlc.hu
Sztárok

Palácsik Lilláék babaneve

Palácsik Lilláék kiharcolják, hogy a kisfiuk mégis a Noah nevet kaphassa

Palácsik Lilláék névötletét elutasították, a fiatal pár azonban mégis kitart a Noah mellett.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás nagy izgalommal várják első közös gyermekük érkezését. A fiatal pár azonban nehéz helyzetbe került, ugyanis hamarosan születendő gyermeküket a magyar jogszabályok miatt nem nevezhetik el úgy, ahogy szeretnék. A Noah nevet egyelőre nem tudják anyakönyveztetni a szó végi “h” betű miatt, ugyanis csak a magyar helyesírásnak megfelelően lehet nevet bejegyezni.

Palácsik Lilla és párja, Visváder Tamás

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás a Noam néven is gondolkodnak – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Lesújtott minket elsőre, hogy nem lehet. Ám még mindig kitartunk, hogy lehet valami út hozzá, csak meg kell találni a helyes utat” – árulta el a Mokkában Vajna Tímea várandós húga

A Konyhafőnökbe újra benevező Visváder Tamás elmondása szerint nagyon gondolkodnak a Noam néven is, ezt ugyanis engedélyezik, azonban még nem tesznek le a Noah-ról sem. Úgy tűnik, van remény, hogy a szeptemberben érkező kisfiuk mégis viselhesse a Noah nevet. “A kérvényünkben is benne volt a származásbeli indoklás és most azt az utat járjuk, hogy ha esetleg a származásunkat végignézzük, és ha egy nemzetiséghez tartozunk, akkor annál a nemzetiségnél a névlistában benne van-e ez a név, akkor ugyanis adható” – magyarázta Visváder.

Olvass még Palácsik Lilláékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top