Sztárok

Palácsik Lilláéknak kisfiuk lesz

Palácsik Lilla az örömhír után a születendő kisbaba nemét is elárulta.

Április végén, a Story magazin címlapján jelentette be Palácsik Lilla, hogy várandós. A hírt Vajna Tímea 11 évvel fiatalabb húga és férje, Visváder Tamás sokáig még a család előtt is titkolta. A 26 éves fotós mindig is attól tartott, hogy nehezen esik majd teherbe, ugyanis évekkel ezelőtt egy nőgyógyászati betegség miatt operálták. Szerencsére nem kellett sokáig várniuk a gyermekáldásra. 

View this post on Instagram

Na jó ígérem több képet nem osztok meg erről a fotózásról, de ezt a képet is annyira szeretem❤️ itt látszik mind a kettőnk szemében a boldogság és a büszkeség❤️🙏🏻 Képzeljétek hamarosan végre megtudjuk, hogy kisfiúnk vagy kislányunk lesz💗👼🏼💙 Ti mire tippeltek? Ha fiúra tegyetek egy 🔵 jelet, ha lányra akkor egy 🔴 jelet! Annyira kíváncsiak vagyunk, hogy ti mit gondoltok🥰🧐🤓🤓 Amúgy elárulok egy titkot, a fotózásra annyira nem találtam ruhát ami jó rám, hogy végül @tamasvisvader egyik farmer ingjét kötöttem fel magamra😂😅 kezeket fel 🙌🏻 ki látta, hogy ez egy férfi ing?🙌🏻😂😅 ( Tamás ezt akarta fel venni, de végül neki a kockás maradt😛😚🥰) 💇🏻‍♀️💇🏼‍♂️ @dghairstyle @davidgellerthegyi 📰 @storymagazin_hu

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

Bár a családot a koronavírus-járvány miatt nem hívták össze, mégis tartottak úgynevezett gender reveal (vagyis nem felfedő) bulit, de csakis online. Ennek alkalmával azt is megosztották a követőikkel, hogy kisfiút várnak – a család, még az Amerikában élő Vajna Tímea is élőben nézte Palácsik Lilla Instagram-oldalán.

Vajna Tímea az 5-ös számú lufit választotta, ennek kipukkasztásakor derült ki, hogy fiuk lesz.

Így reagált Vajna Timi húga terhességére: 

Visváder Tamás és Palácsik Lilla

Visváder Tamás és Palácsik Lilla (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top