nlc.hu
TV-sztárok
A Borostyán sorozat szereplői akkor és most

Mi lett velük? Így néznek ki ma a Borostyán sorozat főszereplői

Emlékszer a Borostyán című sorozatra? Így néz ki ma a két főszereplő.

A Borostyán című 44 részes tévésorozatot 1992-ben mutatták be Olaszországban, nem sokkal később pedig a Magyar Televízió is leadta. A történet egy árva lányról szól, akit csecsemőként egy apácazárda kapujában hagytak, a nyakában egy borostyánlevél-formájú medállal. A lány a zárdában nő fel, majd 20 évesen bolti eladóként kezd dolgozni. Megismerkedik  a jóképű és gazdag Andrea Davilával, akivel egymásba szeretnek, ám a férfi anyja gyűlöli Borostyánt, és ellenzi a kapcsolatot. A címszerepet az akkor 27 éves Agnese Nano, míg szerelmét Nicola Farron alakította. 

Agnese Nano és Nicola Farron

Agnese Nano és Nicola Farron a Borostyán sorozatban

Agnese Nano

Agnese Nano a Borostyán forgatásának idején már ismert színésznő volt, annak köszönhetően, hogy 1988-ban eljátszotta Elena szerepét Guiseppe Tornatore Cinema Paradiso című filmjében. Eredetileg nem készült színésznőnek: állatorvosnak tanult és részmunkaidős pincérnőként dolgozott, amikor találkozott egy tehetségkutató ügynökkel, aki azt tanácsolta neki, kezdjen el válogatásokra járni.

Agnese Nano 2020 júliusában egy díjátadón (Fotó: Profimedia)

Agnese Nano 2020 júliusában egy díjátadón (Fotó: Profimedia)

Az 54 éves színésznő a mai napig is filmez. Bár nemzetközi sztár nem lett belőle, hazájában számos mozifilmben, illetve televíziós produkcióban dolgozott, illetve dolgozik, de színpadi szerepeket is vállal. Legutóbbi filmjét, az Il Regno című komédiát idén június végén mutatták be.

A magánéletét maximálisan óvja a nyilvánosságtó. Úgy tudni, nincs férjnél és nem születtek gyermekei.

Nicola Farron

Az olasz és ír felmenőkkel rendelkező Nicola Farron februárban múlt 56 éves. Színészként a nyolcvanas évek végétől nagyjából a kilencvenes évek közepéig volt a csúcson, legismertebb szerepe azonban mindig is Andrea Davila maradt. Pályafutása további részében is elsősorban tévésorozatokban foglalkoztatták, ám lassacskán ezek a felkérések is elmaradoztak. Legutóbb 2008-ban forgatott: az Artemisia Sanchez című minisorozatban játszott el egy kisebb szerepet.

Nicola Farron

Nicola Farron napjainkban (Fotó: Facebook)

A színész a kilencvenes években egy ideig Monica Bellucci párja volt. Eljegyezte a színésznőt, de végül nem házasodtak össze. Farron ma már civil életet él családjával.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top