TV-sztárok

3 hét alatt 2 gyerekét veszítette el a legendás tévés: most elmondta, mi okozta a tragédiát

Szülőként a legnagyobb sorscsapás, ha meg kell élni a gyermekünk elvesztését. A 86 éves Larry Kingnek három hét leforgása alatt két gyermekét kellett meggyászolnia.

A legendás amerikai tévés műsorvezető, Larry King három hete veszítette el 51 éves fiát, Andy-t, majd múlt csütörtökön már a 65 éves lányát, Chaia-t kellett búcsúztatnia. Az ismert tévés Facebook posztban mesélte el, miben hunytak el gyermekei, és osztotta meg az érzéseit követőivel – írta meg a Blikk.

It is with sadness and a father's broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and...

Közzétette: Larry King – 2020. augusztus 22., szombat

„Andy és Chaia King jó és kedves lelkek voltak, akik borzasztóan hiányozni fognak” – írja bejegyzésében King. Andy váratlan halálát szívroham okozta, míg Chaia nem sokkal azután hunyt el, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála. „Egyetlen szülőnek sem lenne szabad eltemetnie a gyerekét” – írta a gyászoló Larry King, aki megköszönte a részvétnyilvánításokat, és elmondta, hogy a családjának időre lesz szüksége a történtek feldolgozásához. A tévésztár élete korábban sem volt fenékig tejfel: még nem épült fel teljesen a tavalyi sztrókjából, és a házassága is véget ért a nála 26 évvel fiatalabb Shawn King-gel.

Olvass ennél vidámabb híreket is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top