nlc.hu
TV-sztárok

Durva beszólásokat kap a kigyúrt teste miatt a 22 éves nő

Kigyúrt teste miatt durva beszólásokat kap a 22 éves Szandi, eredményeit kevesen méltatják

Elképesztően durva és bántó megjegyzéseket kap Szandi, aki 22 évesen már világ- és Európa-bajnok, és két világcsúccsal az egyik legsikeresebb erőemelőnk. Néhányan féltik a lányt, mások most megszólaltak a védelmében.

Egy barnamedvét is elbírna Soós Alexandra, aki díjugratóból lett testépítő, aztán erőemelő-világbajnok. A százhatvanegy centi magas nő kétszáznegyven kilót képes mozgatni és abszolút elégedett nyolcvannégy kilós testsúlyával. Erről augusztus elején mesélt Szandi a Fókusznak, ami pedig ezután következett, arra senki sem számított.

Soós Alexandra erőemelő világbajnok

Soós Alexandra világbajnok rengeteg bántó megjegyzést kapott a külseje miatt

  • Tönkretette az életét
  • Testképzavara van, pszichológushoz kellene mennie
  • Úgy néz ki, mint egy férfi és nem úgy, mint egy 22 éves lány
  • Borzasztóan néz ki, nem is nő, már inkább férfi, a hangján is hallatszik
  • Gusztustalan, borzasztó
  • Egy szép nő hogy tehet ilyet a testével? 
  • Kár, hogy a párja partner ebben
  • Lehet, hogy még nő, de anya már sosem lesz
  • Nem az edzés, a különböző szerek tették tönkre, és ebben a környezete partner volt, szégyen

Ez csak néhány a több ezer hozzászólásból, amelyekkel Szandi megjelenését illették, az nlc hozzászólói között is akadt, aki nem hitte el, hogy valóban női bajnokról van szó. A szörnyülködéseknek se vége, se hossza, a legtöbben el is feledkeznek a 22 éves lány teljesítményéről, hogy a világbajnoki címével Magyarország hírnevét öregbítette. Ha mégis megemlítik, abban egyetértés van, hogy ilyen áron ez nem érte meg, sőt, akadnak, akik aggódnak Szanidért. 

“Mindenki, aki hallgat, szó szerint asszisztál ennek a lánynak a prognosztizálható tragédiájához, mert ennyi kemikália nem csak átalakít, kopaszít, szőrösít, pusztít és rombol – de öl is” – olvasható az egyik, sportolásra buzdító Facebook-csoport oldalán. 

Soós Alexandra díjugrató korában, négy évvel ezelőtt
Megnézem
Összes kép (3)

A Fókusz újabb riportjában testépítők szólalnak meg, és bár megkeresték Szandit is, ő maga nem kívánt válaszolni azokra a kérdésekre, hogyan és miért gyúrta így ki magát. 

Mások is kaptak megjegyzést az alkatuk miatt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top