nlc.hu
TV-sztárok

Lévai Hangyássy Lászlót megműtötték

Súlyos műtét után lábadozik a Zorall zenésze, Lévai Hangyássy László

Lévai Hangyássy ‘’Hangya’’ László a karantén kezdetén került kórházba, ahol egy epeműtét várt rá.

Nehéz hónapokat tudhat maga mögött a Zorall, amelynek tagjait – mint minden zenészt – gondterhelt hónapok elé állított a vírus berobbanása.

„Néhány hétig jól esett a semmittevés, de aztán erősen viszketett a tenyerünk, hogy szeretnénk valamit csinálni. Kitöltöttük az időnket stúdiózással, új Zorall lemezt vettünk fel, zenélgettünk és új énekest is kellett kerítenünk” – mondta Barbaró Attila, akinek zenésztársa kevésbé tudott aktív lenni ebben az időszakban.

„Senki se gondolta, hogy ilyen hosszú idő lesz ez a kényszerpihenő. Márciusban megműtöttek, tervezett műtét volt, eltávolították az epekövem. Sajnos a nem megfelelő életvitel miatt alakult ki. Hiába az 5-6 edzés hetente, nagyon szeretek enni” – emlékezett vissza a Sláger FM-en Lévai Hangyássy ‘’Hangya’’ László, aki a karantén alatt közel 10 kg-t adott le.

„Márciusban lenyomtuk az utolsó bulit, akkor még nem tudtuk, hogy az lesz egy darabig az utolsó. Még mondtam is a dokinak a műtét előtt, hogy úgy időzítsünk, hogy pénteken újabb fellépésünk lesz, azon már szeretnék ott lenni. Betoltak a műtőbe hétfőn reggel, délben lezárták a kórházat, a feleségem már be se tudott hozzám jönni, jött a járvány. Az első három hetet végigszenvedtem, egy cseppet sem volt kellemes a műtét után. Utána eltelt két hónap, mire „feleszméltem”. Addigra már nagyon hiányzott a színpad, a közönség” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének a zenész.

Zorall sláger fm

A Zorall a Sláger FM-ben (Fotó: Sláger FM)

Zenészek a koronavírus alatt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top