nlc.hu
TV-sztárok

Friderikusz Sándor magánélete

Friderikusz Sándor: Elég sokat változtam, felszedtem 20-30 kilót

Friderikusz Sándorról az elmúlt években sok mindent nem lehetett tudni, most viszont megtörte a csendet.

Friderikusz Sándor az e heti Story magazinban mesél arról, hogy telnek a mindennapjai. Négyévnyi önkéntes száműzetés után visszatért a képernyőre és különleges időutazásra hívja vasárnap esténként a nézőket az Életünk története című új műsorában, az első adás vendége a Schobert házaspár volt.

„Gyorsan eltelt 30-40 év, másrészt felszedtem 20-30 kilót, amit azért időről időre megpróbálok ledolgozni, egyre kevesebb sikerrel. Az éveket viszont nem tudom és nem is akarom letagadni, azzal áltatva magam, hogy igen sok munkám van az összes arcgyűrődésemben” – mondta Friderikusz Sándor.

Friderikusz Sándor magánélete

Nem egy átlagember életét éli Friderikusz Sándor (Fotó: Fókusz)

„Nem úgy élek, mint az emberek többsége, mert nem kell mindennap robotolnom, nincsenek gyerekeim vagy szüleim, nincsenek közeli hozzátartozóim, akikről gondoskodni kötelességem lenne. Egyáltalán, kötelességeim is csak olyanok vannak, amelyeket a magam számára jelölök ki. Bizonyos szempontból nagyon jó ilyen függetlenül élni!” – mondta Friderikusz Sándor.

A teljes interjú az e heti Story magazinban olvasható.

Friderikusz Sándor magánéletéről vallott az e heti Storyban

Friderikusz Sándor magánéletéről vallott az e heti Storyban

Olvass még az Életünk története című műsorról az nlc-n!

(Nyitókép: Fókusz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top