nlc.hu
TV-sztárok

Igazából szerelem kisfiúja, Thomas Brodie-Sangster 30 éves

Már 30 éves az Igazából szerelem cuki kisfiúja, de még mindig tininek néz ki

Az Igazából szerelemben feltűnt kisfiú, Thomas Brodie-Sangster 30 évesen is csak 16-nak néz ki.

Már 30 éves az Igazából szerelem cuki kisfiúja, Thomas Brodie-Sangster, aki Liam Neeson mostohagyerekét, Samuelt alakította a 2003-as romantikus karácsonyi filmben.

Miután gyerekként olyan sztárok oldalán került reflektorfénybe, mint Hugh Grant és Keira Knightley, Brodie-Sangster szerepelt a Nanny McPhee – A varázsdada című filmben és a Trónok harca sorozatban. Legutóbb Bennyt alakította a Netflixen látható A vezércsel című minisorozatban.

Múlt héten a színész a barátnőjével, Gzi Wisdommal jelent meg a vörös szőnyegen, amikor elmentek a David Bowie-ról szóló film, a Stardust premierjére.

Thomas Brodie-Sangster és Gzi Wisdom

Thomas Brodie-Sangster és Gzi Wisdom a Stardust című film premierjén a 28. Raindance Filmfesztiválon Londonban 2020.október 28-án (Fotó: Dave J Hogan/Getty Images)

A rajongók persze nem hagyták szó nélkül, hogy Thomas Brodie-Sangster kisfiús arcát. „Már 30 éves? Még mindig 16-nak néz ki!” – írta egy hozzászóló. Egy másik meglepett kommentelő azzal viccelődött, hogy a színész biztosan megfürdött a fiatalság forrásában.

Ám a tinis fizimiska nem mindig előny, árulta el Thomas Brodie-Sangster. Egyszer például Kanadában akart sört kérni egy bárban, de nem hitték el neki, hogy elmúlt 18, igazolvány pedig nem volt nála. Megmutatta a pultosoknak az IMDb-oldalát, de ez sem hatotta meg meg őket, így a színész sör nélkül maradt.

(Daily Star)

Még több gyerekszínész az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top