nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenő ma nyitotta volna meg az éttermét, de a koronavírus bekavart

Rácz Jenő ma nyitotta volna meg az éttermét, de a koronavírus újra bekavart

El van keseredve, nem akarja elhinni, hogy megint ez van.

Ahogy azt korábban megírtuk, Rácz Jenő, a Konyhafőnök és a Nyerő Páros sztárja ma nyitotta volna meg a saját éttermét a vendégek előtt, de a járványhelyzet, és az életbe lépő szigorú korlátozások meghiúsították a tervét.

Instagramon, egy rövid videóban osztotta meg hírt és a gondolatait a helyzettel kapcsolatban, ami másodjára történik meg vele.

„Nagyon szomorú helyzet áll Magyarországon, nemcsak a vendéglátóiparban, hanem alapvetően minden iparágban. Nem tudom, hogy mikor nyithatunk ki, nem tudom, hogy mi a következő lépés, várakozunk. Azt tudom, hogy a lelkesedésünk az ugyanolyan szinten van, mint idáig, ami volt. Egyszerűen csak nem akarjuk elhinni, hogy megint ez van” — mondja, majd hozzáteszi, az elsődleges feladatának most azt érzi, hogy a csapatában tartsa a lelket – hangzott el a videójában, majd azt is hozzátette, hogy bár nagyon élvezi a szereplést, hiányzik neki, hogy a konyhában legyen.

Azt is bevallotta, hogy nehéz pillanatokat él át, és nem tudja, mi lesz a következő lépés. A mára lefoglalt asztalok helyzetéről is beszélt, azt ígérte, a kéréseknek megfelelően visszafizetik a depositot, vagy átfoglalják az időpontokat. Ha pedig vége a kijárási tilalomnak, várja szeretettel a leendő vendégeit.

Még több hír sztárokról:

Kiemelt kép: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top