nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: kiesett Gergely Róbert

„Ebbe akármit pakoltál volna, akkor se lett volna jó” – nagyon elszúrta a kuszkuszt Gergely Róbert, a 62 éves színész esett ki A Konyhafőnök VIP-ben

A keddi adásban újabb 10 sztár lépett A Konyhafőnök VIP konyhába. Ezúttal Gergely Róbert számára ért véget a verseny.

A második versenynapon újabb 10 sztár lépett be A Konyhafőnök VIP konyhájába. Az első feladatban a szokásosnak mondható saját, otthonról hozott ételek elkészítése volt a feladat. Fördős Zé azonban zsákbamacskával készült a hírességek ellen: mindenkinek húznia kellett egy plusz meglepetést, amit beépített a főzésébe. Fürjtojás, spárga, articsóka, de valakinek 5 perc mínusz jutott.

A Konyhafőnök VIP

Kicsit megnehezítette a versenyzők rutinfőzését A Konyhafőnök VIP zsűrije (Fotó: RTL Klub)

A második feladat ismertetésekor nagy volt a megrökönyödés. A versenyzők azt hitték, hogy élő békákkal kell dolgozniuk, ehelyett azonban egy nyálkás pult várta őket angolnákkal, békacombokkal, tintahalakkal, bébi tintahalakkal, csigákkal, kagylókkal, polipokkal – ezekből az alapanyagokból várt egy főételt a zsűri.

Gergely Róbertnek nem sikerült bejutnia a kötényszerző napok valamelyikére, így a zsűri döntése alapján az új évad második napján neki kellett elhagynia a konyhát.

Gergely Róbert

Gergely Róbert második főzése nagyon nem sikerült A Konyhafőnök VIP-ben (Fotó: RTL Klub)

A 2 éve elvált Gergely Róbert az első feladatnál nagymamája gombapörköltjét gondolta újra kapros túrófelfújttal és pirított ördögszekér gombával. „Nekem tetszik az állaga. Tök jól megcsináltad az ételt, de viszont nincsen íz. Nem fűszereztél, nem kóstoltál. Nekem ez a nagy bajom” – értékelte Sárközi Ákos.

Gergely Róbert

Gergely Róbert számára véget ért A Konyhafőnök VIP – Fotó: RTL Klub

A 62 éves színész a második feladatnál csigát készített, amit nagyon sokáig próbált főzni, hogy megpuhuljon. A séfek figyelmeztették, hogy a köretnek tervezett kuszkuszt is csinálja szaftosra és jó fűszeresre, hogy ne legyen unalmas és száraz. Végül zöldségekkel és jó sok olívaolajjal dúsítva tette tányérra a csigával összekeverve, és mivel nem maradt ideje másra, ezért zellerkrémmel, bazsalikommal, mozzarellával és paradicsommal tálalta. „A zellerkrémed eszméletlenül finom és nagyon krémes, viszont minden más dolog a tányéron egy kicsit furcsa. A kuszkusz összeállt, nem lett pergős, ez a legnagyobb bajom” – mondta neki Rácz Jenő. Fördős Zé ugyancsak ezt bírálta: „A ragacsos kuszkuszos csiga billenti el nálam negatív irányba a tányért”. Sárközi Ákos is kritikája is hasonlóképpen hangzott: „A legcsúnyább dolog a tányérodon, az a legfinomabb – ez a kis mártás. A kuszkusz nagyon nem sikerült. (…) Kell bele sok-sok olívaolaj, zöldfűszer, de ebbe akármit pakoltál volna, akkor se lett volna jó, sajnos”.

Gergely Róbert búcsúzott A Konyhafőnök VIP 5. évadától:

„Jó volt részt venni ezen a versenyen. Egy olyan konyhába léphettem be és olyan társakkal versenyezhettem együtt, akiket külön-külön is szeretek, és milyen jó volt itt most együtt lenni. Sajnálom, hogy ez most itt véget ért, de majd folytatódik a színházban és az életben” – nyilatkozta Gergely Róbert a zsűri döntése után.

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top