nlc.hu
TV-sztárok
Ördög Nórát kritizálják a DWTS nézői

Ördög Nórát kritizálják a Dancing with the Stars csalódott nézői

Ördög Nóra

Ahogy arról tegnap itt írtunk, a Dancing with the Stars 8. adásában, amely a „Királyok és királynők” mottót kapta, az összpontszámok alapján Détár Enikő és Baranya Dávid, valamint az ismét gyászoló Gabriela Spanic és Andrei Mangra kerültek a veszélyzónába. A nézők szavazatai alapján végül a venezuelai színésznő és táncpartnere jutott tovább.

Csakhogy az eredménnyel, nem mindenki volt elégedett. A műsor – és Enikőék kiesése – után a drasztikusan új frizurát villantó Ördög Nóra Instagram-oldalát gyakorlatilag ellepték a kritikus hangú kommentek: a hozzászólók egy jó része ugyanis meg volt győződve arról, hogy Ördög Nóra igazságtalanul pontozott – mutatott rá cikkében a 24.hu.

A kommentek szerint Détár Enikő produkció egyszerűen le lett pontozva. „A zsűri mai teljesítménye minősíthetetlen Détárék kivágása miatt, miközben a nullákat tovább juttatja” – írta egyikük, míg egy másik hozzászóló azt rótta fel a zsűritagnak, hogy nem adott maxpontszámot Détárék produkciójára: „Miért nem tudsz adni 10 pontot Détár Enikőnek? Megnézném, 56 évesen te hogy emelgeted a lábad.”

Végül sok olyan hozzászólás is érkezett Ördög Nóra oldalára, mely szerint a zsűritagnak bocsánatot kellett volna kérnie a színésznőtől. „Szégyen-gyalázat, ahogyan Enciéket pontoztátok a Tóth Dáviddal szemben. Láttam, hogy a műsor végén odamentél az Encihez, csak nem elnézést kérni. Csalódtam benned.”

Olvass még többet a Dancing with the Stars fellépőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top