nlc.hu
TV-sztárok

Bill Murray mintás ingben gálázott

Megőrül az internet Bill Murray Golden Globe-ingjéért

Egy különleges gála különleges outfitet kíván, és a színész választása mindenkit lenyűgözött a maga módján.

Az idei Golden Globe-gála a világjárvány miatt kicsit más volt, mint megszokhatta a közönség, részben élő show, részben Zoom-bejelentkezések sorozata volt, és ahogyan mindenki megtapasztalhatta már, akinek az elmúlt hónapokban akár egy digitális meetingen is részt kellett vennie, a távkapcsolás nem mindig zökkenőmentes, amikor Daniel Kaluuyának át kellett volna venni a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, elment a hang. Szerencsére sikerült megoldani a technikai problémát, és Kaluuya köszönőbeszéde végén megemlítette, el sem hiszi, hogy zoomol Bill Murray-jel.

Murray ugyanis szintén jelölt volt ebben a kategóriában, és a mellékelt videón jól látszik, hogy a többiekkel ellentétben nem csípte ki magát, inkább egy retinaszaggatóan mintás inget vett fel:

De emiatt nehéz lenne rá haragudni, sőt, az internetes visszhang alapján a többség bizony imádta a merész választást, mert ha valaki a hollywoodi színészek közül megengedhet magának ilyesmit, az maga Bill Murray, és most, így a világjárvány közepén még inkább szükségünk van arra a bohémságra, ami az ő egyik védjegye. Van olyan kommentelő, aki szerint minden egyes kategória kihirdetésénél szerepeltetni kellett volna a színészt, van, aki reméli, hogy az Oscar-gálán majd megemlékeznek erről a remek pillanatról. 

(via Unilad)

Bill Murray

Bill Murray és a híres mintás ing (Fotó: Profimedia)

Még több Bill Murray:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top