Család

Ezért imádjuk többek között Bill Murray-t!

A színészt egy baseballmeccsen szólította le a házaspár.

Robbie Schloss és felesége, Kirsten azt hitték, a Chicago Cubs baseballcsapat egy átlagos meccsére mennek, de olyan élményben volt részük, amiről nem is álmodtak. A nézők között ugyanis nem más ült, mint a közvetlenségéről híres színész, Bill Murray. A pár kihasználta az alkalmat, és megszólította a színészt. Miután szívélyesen elbeszélgettek, Schloss felvetette Murray-nek, hogy segíthetne neki és feleségének az Instagramon bejelenteni szüleiknek, hogy gyereket várnak. 

A pár kezdetben nem akarta nyilvánosan bejelenteni a nagy hírt, mert Kirsten nehezen esett teherbe, de úgy érezték, ekkora lehetőséget nem hagyhatnak ki. Murray, ahogy a legtöbb esetben, most is készségesen segített. A videóban Murray ezt mondja. „Nagy hírem van a számotokra. Nagyszülők lesztek!” Schloss még annyit tesz hozzá, hogy „babát várunk”. Láthatólag Murray is őszintén mosolyog a párral, mi meg irigykedünk, miért nem velünk történt mindez.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top