nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Éva első kismamafotója

Íme az első fotó a második gyermekével várandós Horváth Éváról, gyönyörű kismama a 42 éves modell-műsorvezető

A párjával már régóta vágytak a családbővítésre.

Mint arról beszámoltunk, ismét babát vár Horváth Éva. A 42 éves modell-műsorvezető – aki az első gyermekét 38 évesen hozta világra – a Story magazinnak elárulta, az első trimeszter nehézségei után most tele van energiával, újult erővel néz a kétgyermekes családanyalét izgalmai elé.

Horváth Éva

Horváth Éva 4 éves kisfia, Kristóf már nagyon várja a kisöcsit (Fotó: Sajtószoba)

„Folyamatosan rosszul voltam az első trimeszter alatt. (…) Voltak napok, amikor alig bírtam felkelni az ágyból, reggeltől estig hányinger gyötört. A párom nagyon jó társ és apa, mindenben segített. Lefoglalta Kristófot, játszottak. (…) Egész életemben biztos voltam benne, hogy lányos anya leszek, de a párommal belenyugodtunk: nálunk bizony teljes férfiuralom lesz. (…) Nem tudtam bánni a férfiakkal, ezért szerintem úgy döntöttek odafönn, hogy fiúkat kapok, hogy tanuljak tőlük” – mesélte a házasságról már lemondó modell-műsorvezető, aki egyáltalán nem fél a kora miatt. 

„Ilyen világot élünk, ma már sokan szülnek 40 éves koruk után, és emiatt senki fölött nem szabad pálcát törni. Sőt szeretném bátorítani azokat a hozzám hasonló korú nőket, akiknek esetleg még nem jött össze a gyermekáldás” – jelentette ki Horváth Éva.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Gyermekáldás 40 év felett – a sztárvilágból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top