nlc.hu
TV-sztárok

Bereczki Zoltánék autóbalesete

Autóbalesetet szenvedett Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva – mentőhelikopter vitte el a kismamát

Az M7-esen történt négyes karambolban a színészpár autója is ütközött.

Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva is részese volt az M7-es autópályán történt balesetnek − tudta meg a baleset-info.hu. Információik szerint a színész – aki április 1-je óta a Life TV műsorvezetője – karcolások nélkül úszta meg a balesetet, várandós párját azonban megfigyelésre mentőhelikopter kórházba szállította.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán sérülés nélkül megúszta a balesetet – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A portál úgy értesült, hogy a színészpáron kívül egy másik autóban ülő két személyt – egy anyukát és egy gyereket sokkos állapotban szállított kórházba a mentő.

Mint az MTI híradásából kiderül, a Martonvásárnál, az M7-esen a Balaton felé vezető oldalon – péntek kora délután – történt balesetben eddig tisztázatlan okból 4 személyautó ütközött össze. A rendőrök a műszaki mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az autópálya Balaton felé tartó szakaszát, emiatt nagy torlódás alakult ki. A rendőrség a helyszíni szemlét és a műszaki mentést mostanra már befejezte, a forgalomkorlátozást pedig nem sokkal fél 3 után feloldották. Az autópálya érintett útszakasza ismét teljes szélességében járható.

Olvass még Bereczki Zoltánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top