nlc.hu
TV-sztárok

Akkor és most: Csányi, Szabó Győző, Nagy Ervin, Hujber és Elek Ferenc

Atyaég! Így macsóskodott 17 éve Csányi, Szabó Győző, Nagy Ervin, Hujber és Elek Ferenc

17 évvel ezelőtt mutatták be az Állítsátok meg Terézanyut! című filmet. Ez a fotó anno a premieren készült Nagy Ervinről és a többiekről. Gyere, és ámulj velünk!

A 2004-es Állítsátok meg Terézanyut! című filmet – ami Rácz Zsuzsa azonos című regényéből készült – nagy sikerrel vetítették itthon a mozik. Schell Judit, Ónodi Eszter és Hámori Gabriella mellett a férfi főszereplők, Csányi Sándor, Nagy Ervin, Hujber Ferenc és Elek Ferenc tették emlékezetessé a mozit. Azóta alaposan megmacsósodtak mindannyian!

Állítsátok meg Terézanyut! Csányi Sándorral

Az Állítsátok meg Terézanyut! díszbemutatója 17 éve (Fotó: smagpictures)

Csányi Sándor

Jóformán nincs olyan sikeres magyar film, amiben Csányi Sándor ne szerepelt volna, aki rendszerint a jóképű és melegszívű férfi karakterében tűnt fel. A színésszel olyannyira egybeolvadt a hódító férfi karaktere, hogy nemrégiben valaki nőket próbált felszedni kamuprofillal Csányi neve alatt – persze, a színész tisztázta, hogy nem ő áll a regisztráció mögött.

Csányi pont úgy imádtuk a Kontrollban, mint a Csak szex és más semmiben, a Szabadság, szerelemben, a Poligamyban vagy a Coming outban. A 45 éves Jászai Mari-díjas színész az utóbbi években saját, egyszemélyes, Hogyan értsük félre a nőket? előadóesttel járta az országot (a koronavírus előttig), aminek során a férfi és a női kommunikáció közötti különbségekre világított rá, sírva nevetős formában.

Csányi Sándor

Csányi Sándor igazi macsó szerepeket vállalt be (Fotó: smagpictures)

Csányi kétszer nősült: első felesége Pokorny Lia volt, akivel egy közös fiúk van, majd válásuk után nem sokkal elvette Tenki Réka színésznőt, akitől két gyereke született: 2014-ben egy kislány és 2019-ben egy kisfiú.

Nagy Ervin

Nagy Ervin is azok közé a magyar férfi színészek közé tartozik, akiket megtaláltak a jóképű, macsó szerepek. A Katona József Színház tagjának első filmszerepe az Ámbár tanár úrban volt, majd ezt követte a Hídember, a Kaméleon, a Testről és lélekről, a Kincsem, a Valami Amerika 3. és a Drakulics elvtárs.

Nagy Ervinnek nagyon jól állnak az évek

Nagy Evinnek nagyon jól állnak az évek (Fotó: smagpictures/RTL Sajtóklub)

 Tavaly, 2020-ban feltűnt az Álarcos énekesben, jelenleg pedig a 2018-ban indult A Tanár című sorozatban szerepel. A 44 éves Jászai Mari-díjas színész szintén kétszer nősült: első feleségétől, Váczi Rozitól 2010-ben született egy lánya. 2016-tól Borbély Alexandrával alkotnak egy párt.

Szabó Győző

Az 50 éves színész társaihoz hasonlóan rengeteg színházi darabban és filmben játszott. Az évek alatt nyíltan beszélt drog-és alkoholfüggőségéről, könyvet is írt róla, és a szemünk előtt jött ki az érzelmi mélygödörből. 

Bár a bemutatón ott volt, ő nem játszott az Állítsátok meg Terézanyu filmben. Ellenben imádtuk a Kontrollban, a Nyócker!-ben, a Magyar Vándorban, a Valami Amerikában, és persze, a Beugróban is. Jelenleg a Mi kis falunk című sorozatban alakítja a mindenre elszánt rendőrt.

Szabó Győző

Szabó Győző a karantén alatt is foglalkoztatott volt (Fotó: smagpictures/RTL Sajtóklub)

Első házasságából egy lánya született, Bori, második feleségétől, Rezes Judittól, Jászai Mari-díjas színésznőtől két fia: 2010-ben Simon és 2019-ben Zoltán.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc az utóbbi években a botrányai miatt került a címlapokra. Évekkel ezelőtt kiköltözött Angliába, ahol felszolgálóként, majd étteremvezetőként dolgozott. Színházi szerepei mellett rengeteg magyar mozifilmben láthattuk: a Valami Amerika, a Magic Boys és persze az Állítsátok meg Terézanyut! a legismertebb filmszerepei közé tartoznak.

Hujber Feri

Hujber Feri jelenleg Londonban él második feleségével és gyermekükkel (Fotó: smagpictures)

Első feleségétől, az UFÓ együttes egykori tagjától, Tölgyesi-Khell Cynthiától 2 gyermeke született. 2018-ban a pár elvált, Hujber jelenleg Londonban él új feleségével – akit 2020 őszén vett el. 2021 januárjában született meg közös fiúk, de a színész 3-4 havonta az itthon élő gyerekei miatt hazalátogat. A 46 éves Hujber legutóbb a Konyhafőnök című RTL Klub-os műsorban tűnt fel, ahol a zsűritagok és a nézők eddig nem látott érzékenységével is szembesülhettek.

Elek Ferenc

A 46 éves színész több, mint 100 filmben adta hangját a legkülönbözőbb karaktereknek. A Katona József színház tagja is sok magyar filmben szórakoztatott minket: talán sokan nem is emlékszünk rá, de játszott a Szomszédokban is, majd az S.O.S. szerelem!, a Buhera Mátrix, a 9 és ½ randi, a Made in Hungária, és a BUÉK mozikban is.

Elek Ferenc

Elek A Tanár című sorozatban (Fotó: smagpictures/RTL Sajtóklub)

Magánéletét óvja a nyilvánosság elől, Elek azon színészek közé tartozik, akik nem sűrűn szerepelnek az újságok címlapján a párkapcsolati státuszuk miatt. 2020-ban azonban mégis csepegtetett némi információt azzal, hogy a Pesti balhé című film díszbemutatójára a nála 17 évvel fiatalabb párjával érkezett. A fiatal nőről annyit megtudhattunk, hogy nem szakmabeli, hanem pénzügyesként dolgozik. Elek Ferencet jelenleg A Tanár című sorozatban láthatjuk Nagy Ervin mellett.

Nem volt elég?! Íme, még több magyar sztár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top