nlc.hu
Sztárok

Apatigris új nő szereplője Ónodi Eszter

Ónodi Eszter egy újabb sorozattal tér vissza, mutatjuk az Apatigris előzetesét!

Mát tavaly leforgatták az Apatigris második évadát, és már kiderült, hogy lesznek változtatások. Például Ónodi Eszter is csatlakozik a csapathoz.

Az Apatigris sorozatnak bekavart a tavalyi járványhelyzet, de az RTL úgy látta, érdemes berendelni a második évadot, amelyet február 28-tól vetítenek majd. 

Az Apatigris 2 forgatása tavaly nyáron volt: Michl Juli, Rujder Vivien, Scherer Péter és Schmidt Sára is visszatér a következő évadra (Fotó: Sajtóklub)

Az Apatigris 2 forgatása tavaly nyáron volt: Michl Juli, Rujder Vivien, Scherer Péter és Schmidt Sára is visszatér a következő évadra (Fotó: Sajtóklub/Gerencsér Anna)

„Akad néhány szereplő, aki kimegy a képből, akadnak új szereplők, és persze akad jó néhány régi szereplő, aki maradt a folytatásra is. A kemény mag, vagyis jómagam, a lányaim és az exfeleségem természetesen marad, ott nem lesz változás. Szuper lesz a második évad” – árulta el Scherer Péter a vele készített interjúnkban, és most az is kiderül, ki csatlakozik hozzájuk. Ónodi Eszter alakítja Scherer Péter filmbeli kolléganőjét, Glóriát, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Az Apatigris második évadának plakátja is sokat mondó (Fotó: Sajtóklub)

Az Apatigris második évadának plakátja is sokat mondó (Fotó: Sajtóklub)

A történetről annyit már lehet tudni, hogy a házaspárt alakító  Schmidt Sára és Medveczky Balázs most a gyerekneveléssel küzdenek majd meg, és hogy többet láthatjuk Für Anikót, aki a lányok anyját alakítja, és a második évadban az unokája miatt visszaköltözik Budapestre. Michl Juli szerelmi élete ismét fordulatot vesz: a második évad elején ismét szingli,  és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. Talán Rujder Vivi karaktere az, aki az előzetes leírás alapján kicsit mintha egy helyben toporogna, mert ismét csak arra vár, hogy végre a párja megkérje a kezét.

Íme az Apatigris első előzetese: 

Rujder Vivien még az első évad forgatása után mesélt arról, hogy nagyon megszerette az apját alakító Scherer Pétert, aki ugyan nagyon sokat beszél, de csupa hasznosat.

„Előfordult, hogy azért nem tudtuk elkezdeni a felvételt, mert nála beakadt a play gomb a fejében egy gondolat kapcsán, és ilyenkor képtelen megállni, végig kell mondania, mi pedig természetesen végig akartuk őt hallgatni. Emellett nagyon kíváncsi is. Mindig kijött velünk az udvarra a csajokhoz, amikor a családi házban forgattunk, kérdezte, hogy vagyunk, mit csinálunk ezután… Rengeteget kérdez. Nagyon megszerettem.”

Sztárok meséltek nekünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top