nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina sokat fogyott

Kulcsár Edina 8 kilót fogyott 6 hét alatt

Kulcsár Edina elégedetlen volt az alakjával, ezért kezdett be a fogyókúrába.

Kulcsár Edina kétgyermekes anyuka, akinek az utóbbi években nem volt annyi ideje foglalkozni magával, mint a családalapítás előtt. Az egykori szépségkirálynő állítása szerint az ő ideális súlya 60 kiló, éppen ezért az utóbbi időben nem érezte túl jól magát a bőrében, így az életmódváltás mellett döntött. Hat hét alatt 8 kilót adott le, amit nagyon sokan észrevettek, sok dicséretet kap. 

„Nem tagadom, akadtak nehézségek az elején, de elszánt voltam, ami átlendített a nehezebb pontokon. A nagyobbik húgommal, Renivel egyszerre fogtunk bele, ez nagy könnyebbséget jelent. (…) A lényeg, hogy 1300 kalóriánál ne vigyek be többet egy nap. Sokat segített az is, hogy megváltozott a gondolkodásom az evéssel kapcsolatban. Rájöttem, nem kell mértéktelenül fogyasztanom, ha nincs szüksége a szervezetemnek akkora energiabevitelre. Ma már odáig jutottam, nem csábulok el, ha Csuti mellettem hamburgert eszik sült krumplival” – részletezte a BEST magazinban az esküvőre készülő Kulcsár Edina.

További részleteket a ma megjelent BEST-ben olvashatsz:

BEST magazin

BEST magazin

Sztárok és a fogyókúra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top