nlc.hu
TV-sztárok

Tetkóval emlékezik apjára Kis Grófo testvére

Kis Grófo testvére magára tetováltatta elhunyt édesapjuk képét

Különleges módon emlékezik elhunyt édesapjára, Nagy Grófora a kisebbik fia.

A 48 évesen, koronavírusban elhunyt Nagy Grófo arcképét tetováltatta magára az édesapjukat gyászoló Kis Grófo testvére.  Mint a Fókusz riportjából kiderül, Kozák István jobb alkarját teljesen beborítja a portré, felette ez a felirat áll: Apucikám, alatta pedig a „Le Grófestyi” felirat, amely a családra utal. Azt a portrét varratta magára, amely számára a legkedvesebb a családfőről.

Kozák István és Kis Grófo

Édesapjukat gyászolják a testvérek, Kozák István (b) és Kis Grófo (j) – Forrás: Fókusz – videó

Nehéz nekünk ezt feldolgozni. Én arra a döntésre jutottam, hogy ha már csak ebben a formában is, akkor én magamra tetováltatom édesapukámat. Igazság szerint engem ő erősít, minden helyzetben. Közel tudom magamhoz érezni. Felhúzom, ha ing van rajtam, ránézek, és máris erőt ad nekem” – vallotta be Kozák István.

Az egész családot meglepte a tetoválással, senki sem tudta, hogy a temetés után mire készül Kozák István, így nem csoda, hogy szinte mindenki elérzékenyült a tetoválás láttán. Volt, aki elsírta magát.

Könnybe borult a szemem, mert nem mindennapi dolog, hogy valaki egyik napról a másikra az egyik szerettünket rátetováltatta. Ha ez neki könnyebbség, lelkileg feldolgozni, és valamilyen szinte enyhíti a fájdalmait, ez nyilván megnyugvás kérdése” – nyilatkozta testvéréről Kis Grófo.

Olvass még Grófoékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top