nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo szerint ez a gyász örökké fog tartani

Kis Grófo és családja nem tud ünnepelni, mióta elvesztették Nagy Grófót

A család nehezen teszi túl magát a töténteken.
Kis Grófo

A 49 éves korában, koronavírusban elhunyt László Grófo, azaz Nagy Grófo nagy űrt hagyott maga után. Kis Grófo a Blikknek adott interjújában azt mondta, hogy egy darabig biztosan nem lesz semmilyen buli, sőt, a családi ünnepek is elmaradnak, az életük végérvényesen megváltozott.

Amióta édesapám elment, gyászba borult a szívünk, nincs kedvünk ünnepelni. A húsvét nálunk eddig olyan volt, mint a karácsony, de az idei nagyon szomorúan telt”

– mondta a zenész, és bár a nevükhöz szorosan kapcsolódik a mulatós zene, most gondolni sem tud a vigasságra, pedig a roma hagyományok is azt diktálnák, hogy együtt, vidáman üljék meg a nagy eseményeket. Kis Grófo ezt most nem tartja elképzelhetőnek, egyelőre az olyan családi ünnepeket sem tartják meg, mint a szülinapok, egyelőre úgy érzi, ez a gyász örökké tartani fog.

„Pont karácsony előtt ment el édesapám, senkinek nem kívánom, hogy ilyen ünnepe legyen. Valószínűleg most már minden karácsonyunkat beárnyékolja ez a tragédia – mondta a Blikknek Kis Grófo, hozzátéve, hogy mivel az édesapja születésnapja júniusban lesz, ha a szabályok akkor már engedik, szeretnének a tiszteletére egy emléknapot tartani a rajongók számára. 

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top