nlc.hu
TV-sztárok

Az Exatlon-győztes Szente Gréti már tudja, hol tölti az idei nyarat

Nem verné el, inkább befektetné nyereményét az Exatlon-győztes Szente Gréta

Az Exatlon győztese sokáig nem is tudta feldolgozni, hogy ő lett a bajnok.

Napokra, sőt, hetekre volt szüksége a székesfehérvári Szente Grétinek, hogy leülepedjen benne az Exatlon megnyerése által kiváltott sokk – számolt be a Tények Plusz.

Az új bajnok a 41. napon csatlakozott a Dominikai Köztársaságban a kihívókhoz, a ritmust pedig hamar sikerült felvennie. Kitartásával elérte, hogy hamar konkurenciája lett a korábbi bajnokoknak. Bár természetesen előfordultak hullámvölgyek is, ezt nem mutatta ki.

Szente Gréti a második párbaj után kezdte elhinni, hogy akár meg is nyerheti a megmérettetést, azonban amikor ez megtörtént, szinte sokkot kapott. Most már Magyarországon van, sokat pihent, így már számára sem tűnik hihetetlennek, hogy a bajnoki trófea mellett 15 millió forinttal is gazdagabb lett.

Szente Gréti elárulta, mire költi az Exatlon-nyereményét

Az Exatlon kék csapatának versenyzői (b-j): Wald Ákos, Szente Gréta, Herczeg Kis Bálint (Fotó: SMAG)

A győztes a műsorban nyilatkozva elárulta, hogy a küzdelem során sokat tanult magáról és másokkal szemben is türelmesebb lett. A családja is nagyon büszke rá, boldogan várták haza a messziségből.

Gréti elárulta, spórolosnak tartja magát, ezért nem szeretné elherdálni a pénzt, azt inkább valami értékálló dologba fektetné.

Előbb azonban bejárná Magyarországot és sok időt töltene idén nyáron a barátaival, de egy újabb Exatlon-kihívásba is szívesen belevágna, akár a korábbi csapatával együtt.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top