nlc.hu
TV-sztárok

Völgyesi Gabi: A kudarcokat át szoktam keretezni

Völgyesi Gabi: „Elemzem, hogy mi vezet a kudarcaimhoz”

Völgyesi Gabi új vállalkozásba kezdett, beszélgetős délelőttöket szervez a koncertek mellett.

Völgyesi Gabit már régóta foglalkoztatja egy olyan felület, ahol a lélekről beszélgethet az arra fogékony résztvevőkkel. Ötletéről az nlc-nek mesélt.

„Mindig is nagyon szerettem másokkal beszélgetni magunkról. A magabiztosságunkról, mozgatórugóinkról, sikereinkről, kudarcainkról, problémamegoldási technikáinkról, önbecsülésünkről. Szeretem megérteni az emberek gondolkodásmódját, céljait, problémáit” – mondja a Unique énekesnője. 

Völgyesi Gabi új vállalkozásba kezdett ( Fotó: Völgyesi Gabi)

Völgyesi Gabi új vállalkozásba kezdett (Fotó: Völgyesi Gabi)

„A pandémia idején sokat gondolkoztam azon, hogyan tudnék eljutni másokhoz nagyobb beszélgetésekre. Aztán jött a workshop ötlet, és elkezdtem megvalósítani. Amikor elmondtam a páromnak, Ádámnak, azonnal azt válaszolta, hogy ez nagyon passzolna hozzám. Az volt a célom, hogy életem történéseit elmondhassam másoknak, arról beszélgetni velük, hogy mitől lehet az ember magabiztos. Alapvetően egy pozitív beállítottságú nő vagyok, aki próbálja mindig a lehető legjobbat kihozni egy adott helyzetből. A kudarcokat át szoktam keretezni és más aspektusból is megvizsgálni. Elemzem, hogy mi vezetett oda, igyekszem tanulni belőle és a lehető legtöbb felelősséget magamra vállalni. Hogy ne fussam ugyanazokat a köröket. Szeretném átadni ezeket az élethelyzeteket másoknak is, elmondani az én technikáimat. Nem vagyok pszichológus, sem coach, de vannak élettapasztalataim, tévedéseim, sikereim, amiknek a meghallgatása szerintem másoknak is tud segíteni.”

Gabi július 19-re tervezi az első workshopját, már nagyon várja. „Már összeírtam a tematikát, a vázlatot, nagyon sokat készültem rá, jogászként is. A nevemmel egyező weboldalam adatkezelési szabályzatát és általános szerződési feltételeit is én állítottam össze, sok munkám van benne, de élvezem minden pillanatát.”

Az énekesnő boldog, mert a színpadra is nemrég visszatérhettek. „Most már minden hétvégén újra fellépünk, jó visszarázódni a régi kerékvágásba. Már csak a családi nyaralásunkat kell kitalálnunk. A családnak van egy háza a Balatonnál, oda mindenképpen megyünk a gyerekekkel és tervezünk egy külföldi utat is. Az úti cél még nincs meg, sok helyre szívesen mennénk, szerintem utolsó pillanatban döntjük majd el augusztus elején. A fiúk egyébként szeretnek itthon lenni, van a kertünkben egy trambulin, most az a favorit. Egyfolytában játszanak, jól érzik magukat itthon.”

Sztárinterjúk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top