nlc.hu
TV-sztárok

20 éve házas Pierce Brosnan: 20 romantikus fotó

20 fotó a ma 20 éve házas Pierce Brosnanről és feleségéről, amitől újra hinni fogsz az igaz szerelemben

27 éve vannak már együtt, de még „csak” most van 20 éve annak, hogy házasok. Tom Hanksen és Rita Wilsonon kívül talán nem is ismerünk még egy ennyire szimpatikus hollywoodi sztárpárt, akik minden egyes egymásra mosolygásukkal bizonyítják, hogy az igaz szerelem létezik, és nem lehetetlen rátalálni.

Pierce Brosnan 1995-ben mutatkozott be James Bondként, és joggal gondolhatnánk, hogy a csábító, és minden filmben bombanőkkel összejövő 007-es ügynök a valóságban is óriási csajozógép, csakhogy nem is állhatnánk távolabb a valóságtól. Pierce Brosnan egészen biztosan a hosszú távú kapcsolatok híve. A sztár eddig kétszer házasodott. Először 1980-tól 1991-ig volt házas, Cassandra Harris színésznővel egy közös gyermekük született, de a Harris előző kapcsolatából származó két másik gyermekét is együtt nevelték fel. Amikor Cassandra 1991-ben méhnyakrák következtében életét vesztette, Pierce Brosnan sosem gondolta volna, hogy még egyszer szerelmes lesz. Saját bevallása szerint depresszióban szenvedett, és képtelennek érezte magát, hogy újra szeressen. Három év telt el, amikor Brosnan egy mexikói bulira volt hivatalos Cabo San Lucában, ahol jelen volt Keely Shaye Smith amerikai újságíró is. Rögtön megtetszettek egymásnak, de az első randira csak pár nappal később került sor: visszaemlékezéseik szerint annyira csodás volt a találkozásuk, hogy az egész estét és éjszakát végigbeszélgették, és mindketten szerelembe estek. Azóta eltelt 27 év, Keely háromszor volt várandós és két kisfiuk született, ők pedig jóban-rosszban együtt vannak, a szerelmük pedig nemcsak a kívülállók számára tűnik kikezdhetetlennek, hanem a barátaik és az ismerőseik is úgy gondolják, hogy ez a kapcsolat az égben köttetett, ők pedig lehozták egymásnak a földre a mennyországot.

A szerelmük az első pillanattól fogva nagy lángon égett.

Bárhová mentem a világban, Keely mindig borzasztóan hiányzott. Folyton küldtem neki a repjegyeket, hogy jöjjön utánam és együtt lehessünk. Így volt a legjobb. Egy csodálatos nőt ismerhettem meg Keeley Shaye-ben. Ha millió alkalommal próbálkozom, akkor sem találhattam volna jobbat.

Szerelmes pillantás A matador című film premierjén (Photo by E. Charbonneau/WireImage for The Weinstein Company)

Szerelmes pillantás A matador című film premierjén (Fotó: E. Charbonneau/WireImage for The Weinstein Company)

Keeley Shaye nem a mindenki által rajongott James Bondba szeretett bele, hanem az éppen szomorú szemű háromgyerekes férfibe, Pierce Brosnanbe, ugyanis a megismerkedésükkor még egy év volt hátra addig, hogy Brosnan bemutatkozzon 007-es ügynökként. Ezen a fotón az első közös karácsonyukon láthattuk 1994 végén. Az újév elején a színész elutazott, hogy elkezdje forgatni az első Bond-filmjét, az Aranyszemet.

Pierce és Keeley első közös karácsonya Londonban, 1994-ben (fotó: Instagram)

Pierce és Keeley első közös karácsonya Londonban, 1994-ben (Fotó: Instagram)

Amikor Keeley Shaye-jel megismerkedtek, Brosnan még gyászolta az előző feleségét. Keeley ereje és életkedve volt az, ami átsegítette Pierce Brosnant a depresszióján, amit az első felesége elvesztése után érzett, ugyanis amikor ők ketten megismerkedtek, a színész még gyászolta a három évvel korábban elhunyt feleségét, az új felesége pedig nem feledésre, hanem a gyásza elfogadására és átélésére biztatta.

Korai romantikázás Tahitin 1995-ben. Máig egyik legjobb közös utuknak tartják (fotó: Instagram)

Korai romantikázás Tahitin 1995-ben. Máig egyik legjobb közös utuknak tartják (Fotó: Instagram)

1997-ben, a megismerkedésük után három évvel született meg első közös fiuk, Dylan. A gyermek érkezése csak még inkább összekovácsolta őket, bár a házassággal még vártak egy kicsit, és csak négy évvel később, 2001-ben kerítettek rá sort.

Első fiukkal, Dylannel (fotó: Instagram)

Első fiukkal, Dylannel (Fotó: Instagram)

Brosnan és Smith Írországban a nyolcszáz éves Ballintubber apátságban mondták ki egymásnak a boldogító igent, családjuk és barátaik társaságában. Életük egyik legfontosabb pillanatáról többször megemlékeztek már a közösségi oldalukon, így mindenki láthatja, milyen gyönyörűek és boldogok voltak a nagy napjukon.

Éljen az ifjú pár! (fotó: Instagram)

Éljen az ifjú pár! (Fotó: Instagram)

Sőt még azt a pillanatot is megkaptuk tőlük, amikor felvágták a nagy esküvői tortájukat.

Tortaszeletelés Brosnanéknál (fotó: Instagram)

Tortaszeletelés Brosnanéknál (Fotó: Instagram)

A második szerelembe eséséről a színész azt nyilatkozta, hogy

Bíznod kell a szívedben, és követned kell a tanácsait, hogy a lehető legjobb emberekkel találkozhass az életben. Amikor Keeley rám néz, mindig elgyengülök. Imádom az életkedvét, a szenvedélyét. Olyan erő lakozik benne, ami nélkül egyszerűen képtelen lennék élni.

Az AMC The Son című sorozatának premierjén (Photo by Michael Tran/FilmMagic)

Az AMC The Son című sorozatának premierjén (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)

Első házasságából fogadott gyermeke, Charlotte halálakor a színész szintén Keeley erejének köszönhetően nem omlott össze, a barátaik szerint a felesége masszív támasza volt a férjének abban a szörnyűséges helyzetben.

A párkapcsolatuk titkára már többen is próbáltak rákérdezni. Egyszer a színész azt válaszolta, hogy a legfontosabb az, hogy az ember minél több minőségi időt tudjon együtt tölteni a szerelmével.

Minőségi idő Párizsban (fotó: Instagram)

Minőségi idő Párizsban (Fotó: Instagram)

Máskor pedig azt mondta, hogy csak szeretni kell egymást, „Szeressétek egymást mindennap!”

Fiatalok, gazdagok és szépek (fotó: Instagram)

Fiatalok, gazdagok és szépek (Fotó: Instagram)

A két gyermek és az évek Keeley Shaye testén sem múltak el nyom nélkül, felszedett pár kilót, de ez semmiben sem befolyásolta a kapcsolatukat, sőt Brosnan egyenesen megtiltotta a feleségének, hogy zsírleszívással próbálkozzon, hiszen így szereti, ahogy van. Ha pedig kétszer ilyen nagy lesz, dupla ennyire fogja szeretni – állította a szerelmes színész, aki ezzel üzent azoknak is, akik az interneten próbáltak gúnyt űzni élete szerelme súlyából.

Egy Cannes-i gálán 2018-ban (Photo by Gisela Schober/Getty Images)

Egy Cannes-i gálán 2018-ban (Fotó: Gisela Schober/Getty Images)

2017-ben Brosnan így számolt be egy közös kirándulásokról:

A feleségem és én elutaztunk Santa Barbarába. Egy romantikus hétvége volt a cél, csak házakat nézegettünk és finom borokat ittunk. Nem hallgattunk zenét, csak élveztük egymás hangját és együtt próbáltuk megfejteni a világot.

Hát nem gyönyörű ez egy férfitól, aki már 23 éve együtt van álmai nőjével?

Tengerparti idill (fotó: Instagram)

Tengerparti idill (Fotó: Instagram)

Amikor egyszer megkérdezték tőle, milyen számára egy tökéletes nap, azt válaszolta, hogy a tegnapi pont olyan volt:

Festegettem a stúdiómban, aztán lesétáltam a partra, ahol leültem, olvastam egy könyvet és rajzolgattam. Ezután megebédeltünk Keeley-vel, öt óra magasságában pedig kimentünk, hogy együtt csodáljuk meg a naplementét. Keeley ott ült az oldalamon, felbontottunk egy üveg pezsgőt és átbeszéltük a napot. Egyszerű nap volt, de ezek a legjobbak.

Pezsgővel a tengerparton (fotó: Instagram)

Pezsgővel a tengerparton (Fotó: Instagram)

Keeley nemcsak jó fej, hanem nagyvonalú is, hírből sem ismeri a féltékenységet. A férje gyönyörűbbnél gyönyörűbb nőkkel jön össze a filmjeiben, de ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt nevetve „legális megcsalásnak” nevezi az ilyen alkalmakat. Brosnan szerint nejét egyáltalán nem zavarja, ha férje egy filmben éppen másik nővel csókolózik:

A szépséges Denise Richard-szal, akivel a színész A világ nem elég című filmben szerepelt együtt (Photo by Chris Weeks/Liaison)

A szépséges Denise Richardsszal, akivel a színész A világ nem elég című filmben szerepelt együtt (Fotó: Chris Weeks/Liaison)

A feleségem nagyon cool, fantasztikus a humora, jól tudja magáról, hogy ő kicsoda nőként, biztonságban érzi magát mellettem és bízik bennem.

Igen, akkor sem volt féltékeny, amikor a férjét Salma Hayek és Jessica Alba zsongta körül. (Hayekkel egyébként kimondottan jó barátok.)

Salma Hayek és Jessica Alba társaságában (fotó: Instagram)

Salma Hayek és Jessica Alba társaságában (Fotó: Instagram)

Amikor Brosnan látta, hogy a Halj meg máskor! hatalmas siker lesz a mozikban, szólt a feleségének, hogy „Menj, építsd meg az álomházadat!” Ez lett a malibui ház, amit egy ötmilliós és egy kétmilliós ingatlan összekapcsolásából csináltak meg, és a hírek szerint nem volt rossz befektetés, mert ugyan sokat kellett rákölteni, a százmillió dolláros eladási árból bőven jutott nekik nyereség is. Még arra is figyeltek, hogy a házuk környezetbarát legyen, nagyrészt napenergiával működik.

Az egykori malibui álomotthon (fotó: Profimédia)

Az egykori malibui álomotthon (Fotó: Profimédia)

Pierce és Keeley sokáig Malibun éltek, de miután tavaly százmillióért eladták az álomotthonukat, elköltöztek Hawaiira.

Hitvesi csók Hawaii partján (fotó: Profimédia)

Hitvesi csók Hawaii partján (Fotó: Profimédia)

A pár imád együtt utazgatni. Keeley szinte az összes díszbemutatóra elkíséri a férjét, és az sem számít ritkaságnak, hogy egy forgatásra is vele tart. Itt például a Mamma Mia folytatásának horvátországi forgatási szünetében láthatók együtt romantikázva. A fotót Brosnan filmbéli színésztársa, Dominic Cooper készítette.

Szerelem Horvátországban (fotó: Instagram)

Szerelem Horvátországban (Fotó: Instagram)

De olyankor is öröm őket figyelni, amikor teljesen hétköznapi helyzetben, az utcán vagy egy étteremben fotózzák le őket. Szinte folyton fogják egymás kezét, és nincs annál árulkodóbb, ahogyan ők ketten egymásra néznek.

Bevásárlás Los Angelesben (Photo by GONZALO/Bauer-Griffin/GC Images)

Bevásárlás Los Angelesben (Fotó: GONZALO/Bauer-Griffin/GC Images)

Ha pedig a fiaik, netán az unokáik is velük vannak egy képen, akkor látszik igazán, hogy ők ketten egy földi álomban élnek, és ehhez még Hollywoodra sincs szükségük.

Paris Brosnan, Keely S Smith, Pierce Brosnan és Dylan Brosnan a 2020-as Golden Globe gálán (fotó: Profimédia)

Paris Brosnan, Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan és Dylan Brosnan a 2020-as Golden Globe-gálán (Fotó: Profimédia)

Sztárok igaz szerelmei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top