nlc.hu
TV-sztárok
Nagyon megsértődött egymásra Bochkor Gábor és Gombos Edina

Bochkor Gábor 10 év után is neheztel Gombos Edinára

Nagyon eltávolodtak egymástól, és a tüske még mindig bennük van.

Bochkor Gábor a mai napig neheztel Gombos Edinára, akivel egykor szoros munkatársak, sőt családi barátok voltak. 2010-ben azonban éket vert közéjük egy szakmai helyzet. Bár később is láthattuk őket még együtt mosolyogni, kiderült: hiába telt el több mint egy évtized, a tüske még mindig ott van bennük – írja a Story magazin.

Gombos - Bochkor

Gombos Edina szerint a 10 évvel ezelőtti sértődés miatt még fel sem hívták a retró rádióműsorban Bochkorék (Forrás: Story magazin – címlap)

Újra összeállt nemrégiben egy retró adás erejéig a Bumeráng című rádióműsor egykori csapata: Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. Egy valakiről azonban úgy tűnik, elfelejtkeztek: Gombos Edina több mint egy évtizeden át dolgozott a csapatban. Nem csoda, hogy szóvá tette: úgy véli, egy régi sértődés miatt mellőzték őt egykori kollégái.

„Amikor a rádiótól elvették a frekvenciát és egyik napról a másikra bezárt, (…) én is munka nélkül maradtam. (…) Nekem akkor érkezett egy felkérés a TV2-től, akkor indult a FEM 3 csatorna. (…) Bocsiék akkor átmentek egy másik rádióhoz a műsorukkal, és evidens volt nekik, hogy én is megyek, de attól a rádiótól engem akkor senki nem keresett meg. (…) . Én a tévét választottam, és ebből lett egy sértődés” – árulta el a családjával évek óta Amerikában élő Gombos Edina.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - nyitó

Olvass még Gombos Edináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top