nlc.hu
TV-sztárok

21 év után távozik a Desperado énekesnője

21 év után távozik a Desperado énekesnője, Gábor Betti

21 év után kilépett a Desperadóból Gábor Betti, a zenekar énekesnője.

1998-ban alakult meg a Desperado zenekar, majd az alapító énekesnő távozása után 2000-ben csatlakozott hozzájuk Gábor Betti, aki azóta is az együttes frontembere volt. Az énekesnő 21 év után úgy döntött, távozik a Desperadóból, hiszen elmondása szerint az utóbbi időben már nem érezte komfortosan magát. A távozás okairól és a jövőjéről is mesélt a Reggeliben.

„Azt szokták mondani, hogy jobb később, mint soha. A Covid alatt volt egy bő 8 hónapom arra, hogy átgondoljak mindent. Én és a családom elkaptuk a betegséget és egy elég kemény, halálközeli élményünk is volt, amikor az ember átértékeli a dolgokat. Sokat gondolkodtam azon, hogy elmúlt években kik és hogyan álltak mellettem, amikor kellett volna. Szépen letisztázódott bennem minden és amikor az első bulikat elkezdtük nyomni, akkor tisztáztam a srácokkal, hogy sajnos ez az én részemről elmúlt” – mondta az RTL Klub Reggeliben Gábor Betti, aki nem érezte magát komfortosan a formációban, ezért döntött a távozás mellett.

Gábor Bettivel ott volt a beszélgetésen Josh, azaz Szarvas József is és kiderült, hogy a jövőben együtt fognak dolgozni és arra is fény derült, hogy Betti férje is a formáció mögött tevékenykedik majd. Az énekesnő azt is elmondta, hogy augusztus 22-én lesz az utolsó fellépése a Desperadóval és egyelőre nincs információja arról, hogy miként folytatja a zenekar a továbbiakban.

gábor betti

Gábor Betti (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top