nlc.hu
TV-sztárok

Perjés János reagált az őt ért vádakra

Botrány a színházban: Perjés János reagált az őt ért vádakra

A Spirit Színház alapító-tulajdonosa jogi lépéseket is fontolgat az ügyben.

Verbális abúzus és kisebb súlyú fizikai erőszak miatt tettek panaszt Perjés János, a Spirit Színház alapító-tulajdonosa ellen, és az őt ért vádak miatt a Független Előadó-művészeti Szövetség kizárta a tagjai közül a teátrumot. 

Az én meghallgatásom nélkül döntöttek rólam

– reagált a történtekre Perjés János az ATV Egyenes beszéd című műsorában.  Hozzátette, nem lepte meg az eljárás, de örül annak, hogy kiderülhetnek régre visszavezethető dolgok.

Ami a konkrét vádakat illeti, szerinte 3-4 évvel ezelőtt kollégákat hallgattak meg, az ő elbeszélésük alapján írtak jegyzőkönyvet, és alkottak ítéletet, ráadásul az egyesület nem küldött neki konkrét írásos anyagot; kivonatokat, felcímkézett mondatokat kapott, nehezményezi azt, hogy nem derült ki, mit tekintenek abúzusnak. Elmondása szerint ugyan biztosítottak neki egy videócsetes beszélgetést, de anélkül, hogy az iratokba betekintést engedtek volna neki.

Állítása szerint ha lenne egyeztetés, megfelelő körülmények esetén elmenne rá, de úgy gondolja, az egyesület nem megfelelő fórum erre. Perjés János jogi lépéseket is fontolgat az ügyben.

Perjés János

Perjés János a professzor szerepében játszik a Spirit Színház A karnevál vége című előadásának próbáján a budapesti Bálint Házban (Fotó: MTI / Kallos Bea)

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top