nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andi és Kamarás Iván duettje a DWTS-ban

Soha nem látott nyitánnyal készülnek ma estére a Dancing with the Stars táncosai

Fényűző hangulattal és hollywoodi filmzenékkel tér vissza a DWTS 3. élőshow-ja.

Egészen Hollywoodig repítik a nézőket szombaton a Dancing with the Stars Top10 versenyzője, ugyanis a legnagyobb filmslágerekre táncolnak.

Dancing with the Stars

Még a Dancing with the Stars 1. adásának nyitótáncánál is látványosabb lesz a 3. élő-show nyitánya – Fotó: Sajtószoba

Szerintem egy nagyon izgalmas este elé nézünk mindenféle szempontból. Szerintem az összes produkcióban lesz valamilyen fűszer, ami feldobja az egész este hangulatát” – nyilatkozta Kozma Dominik táncpartnere, Lissák Laura. 

Nagyon várom az adást is, és nagyon várom ezt a produkciót különösen. Ez különösen izgalmas dolog, hogy egy adásban két olyan produkciónak is részese lehetek, ami nagyon-nagyon egyedi és különleges” – vallotta be Kamarás Iván.

Egy igazán látványos nyitánnyal is készül a stáb és a szereplőgárda, aminek az egyik különlegessége, hogy a színész és Tóth Andi énekli majd A legnagyobb showman című film betétdalát. Ehhez pedig egy pazar produkció is jár. “A felkészülés az egy hosszú felkészülés volt, rengeteg artistával és nagyon sok plusztáncossal és természetesen a sztárjainkkal és a sztártáncosokkal csináltuk. Nagyjából 60 ember lesz a nyitányban” – árulta el Valc Szabolcs koreográfus.

A Dancing with the Stars 3. élő show-ja egyben a Zsűrik Éjszakája is lesz, azaz a megszokott zsűritagok mellett a Sztárban Sztár leszek! 4 ítésze is helyet kap a DWTS stúdiójában.

(via)

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top