nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edinát megbántották a társai

Nyerő Páros: Kulcsár Edinát annyira megbántotta a többi versenyző, hogy pszichológus segítségét kéri

Kulcsár Edinát nagyon megbántották a társai, azóta sem tudta feldolgozni.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti a Nyerő Párosban árulták el, hogy válságban van a házasságuk és a játékkal tulajdonképpen ezt a folyamatot szeretnék visszafordítani. Pár nappal később szembesítésre került sor, ahol a legtöbb kérdést a modell és férje kapta, méghozzá a házasságukkal kapcsolatban. Edina állta a sarat (pedig ami a műsorban 10 perc volt, az a forgatáson 2 óra), de egy idő után nála is eltört a mécses. Sírva aludt el és sírva kelt, ami nem jellemző rá – mondta a Fókuszban.

„Ezek az emberek fogták magukat, és öt perc alatt bombázták le az összes falat, amit én éveken keresztül építettem, és nekem jó volt. (…)Azóta nem hevertem ki, olyan lelki sebeket okoztak nekem, hogy biztos, hogy szakember segítségét kell kérnem egyébként. Nem azt mondom, hogy hú, de nagy problémáim vannak, de szerintem nem szégyen, ha valaki felvesz valakivel egy ilyen kapcsolatot és segítséget kér” – magyarázta Edina, majd Csuti is elmondta a véleményét. 

„Nekem fura, hogy ők felnőtt emberek, és közben egyiknek sem jutott eszébe, hogy ezzel bánt? Senkinek nem jutott eszébe, hogy ezzel föld alá tud tiporni lelkeket vagy felszakítani sebeket?” – tette fel a költői kérdést az üzletember.

kulcsár edina és csuti

Kulcsár Edina vallomása (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top