nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenőnek nem jött be Schobert Norbi étele

Schobert Norbi nagyon megbántódott Rácz Jenő kritikáján A Konyhafőnök VIP-ben

A fitneszguru először berágott, majd belátta, hogy igaza volt Jenő séfnek.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában a második feladatnál Schobert Norbi egy olyan májas étellel akart előrukkolni, amelyet már többször készített odahaza a családjának és imádták. Rácz Jenő azonban kifogásolta, hogy a fitneszguru ezt akarja desszertként tálalni.

Rácz Jenő

Schobert Norbi koncepciója nem jött be Rácz Jenőnek (Fotó: Sajtóklub)

„Norbi, mi ez a máj itt? Ez nem egy desszert így” – figyelmeztette a sztárséf Schobert Norbit, aki viszont más véleményen volt. „Ez egy édes desszert. Ez egy édes máj, nagyon finom. Kóstold meg!” – javasolta.

„Ez így nagyon nem oké” – mondta tovább Jenő séf, aki azt tanácsolta, hogy ne egészben rakja rá a májat a palacsintatésztára Schobert Norbi, hanem májkrémként. „Ezt a májat vegyük le, nem akarom látni a tányéron” – zárta kritikáját Rácz Jenő. Mindez azonban nagyon megbántotta a fitneszgurut, aki a kamerák előtt vallott az érzéseiről.

„Nekem ez azért esett sz@rul, mert ezzel az étellel otthon már tízszer a család világbajnokká avatott. Tényleg. Már olimpiai aranyérmem is volt ebből az ételből” – fakadt ki Schobert Norbi, hozzáfűzve: „De igaza van a Jenőnek, mert otthon ez nem desszertként lett felszolgálva. Ha ennek tényleg egy sütemény külsőt akarunk adni, akkor Jenőnek tök igaza van”.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top