nlc.hu
TV-sztárok
Várkonyi és Bochkor lánya, Nóri

Csodaszép kiskamasz vált Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lányából, Nóriból

Bochkor Nóri és Bereczki Zorka is idén lettek 14 évesek.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kislánya, Nóri idén lett 14 éves, ahogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya, Zorka is. A csajok igazi kiskamaszok.

Várkonyi lánya 14 lett

Fotó: Schumy Csaba/smagpix

Bochkor Nóri

Bochkor Gábor 43 éves volt, amikor édesapává vált, Nórival való kapcsolata pedig nagyon harmonikus. Az apa-lánya páros egyik nagy mozgatórugója a zene iránti szeretet.

„A zenei palettám szélesebb lett azzal, hogy Nóri megmutatta Billie Eilisht. Már akkor is hallgatom a kocsiban, ha ő éppen nincs velem. Iszonyú büszke vagyok a lányomra, aki gyönyörűen fest, rajzol, és nagyon tehetséges dobos. A kreatív énje – amit tőlem örökölt – nagyon erős” – mesélte Bochkor Gábor Nóriról a Best magazinnak.

Bereczki Zorka

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben közleményben tudatta, hogy közös megegyezéssel úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, majd válásukat 2013 őszén hivatalosan is kimondta a bíróság. Közös lányukat, Bereczki Zorkát – aki most decemberben ünnepelte 14. születésnapját – óvják a nyilvánosságtól.

A nagy nap alkalmából Szinetár Dóra posztolt egy fotót, de természetesen Zorka arca ezúttal sem látható.

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top