nlc.hu
TV-sztárok

Gelencsér Timi mandulaműtétje

Gelencsér Timinek még mindig fájdalmai vannak a műtétje után

Hullámokban érez fájdalmat Gelencsér Timi, miután átesett a mandulaműtéten, és reméli, a hangja nem marad ilyen magas.
Gelencsér Tímea a kórházi ágyon a mandulaműtétje után

Gelencsér Timinek pár nappal ezelőtt kivették a manduláját, mert krónikus mandulagyulladással küzdött, és sok problémája volt emiatt.

A mandulaműtét után a műsorvezető azt írta: „az ellenségemnek nem kívánom az elmúlt 12 órát de megmaradok”, és arra várt, hogy hazaengedjék. Most már otthonában lábadozik, de a fájdalmai továbbra sem múlnak.

Kicsit elhamarkodottan mondtam, hogy a műtét utáni 12 óra szörnyű, utána egyre jobb. Sajnos hullámzik a fájdalom, és ezt egy jobb pillanatomban írhattam… Ma vagyok a 3. napon és talán ma ébredtem a legnagyobb fájdalommal. A Doktor Úr azt mondta, a 4-5. nap lesz a legrosszabb, és utána lesz csak elviselhetőbb. Pontosan tudom, hogy nagyon sokan keresztülestek már ezen, és rutinműtétnek számít, de banyek, amikor egyszerre kivetettem a 4 bölcsességfogam, az gyalog galopp volt ehhez képest

– írta Gelencsér Tímea, aki legutóbb a Maldív-szigetek felé vette az irányt, és Epres Pannival is posztolt egy közös képet.

A szépségkirálynő jelenleg nem sokat beszél és eszik, mert fájdalmas mindkettő, viszont a folyadékpótlás miatt legalább napi 3 liter vizet iszik. Kutyájával, Licsivel pihenget otthon, 4 óránként szedi a gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót, és kivételesen most minden orvosi előírást betart. Azt is írja, hogy reméli, a hangja visszatér az eredetire, mert most nagyon magas.

Gelecsér Timi leírta a követőinek azt is, miért döntött a mandulaműtét mellett. „Állandóan begyullad, és antibiotikumot kell szedjek a tüszős mandulagyulladásra ami azért nem túl jó. 6 éve volt mononukleózisom, ami brutális volt ( láz, ájulás stb… ) igazából azóta rotty a mandulám. Heges, gennyes, gyulladt és tele van szövettörmelékkel. Vagyis már csak volt! Ugye egy ilyen góc sok problémát okozhat, többek között ízületi problémákat, hajhullást, bőrbetegségeket és még sok mást. Utólag szinte biztos vagyok benne, hogy emiatt hullott a hajam, mert az kb. 4 éve kezdődött!” – árulta el a műsorvezető, és megköszönte a jókívánságokat a követőinek.

(Kiemelt kép: Instagram/Gelencsér Tímea)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top