nlc.hu
TV-sztárok

Visszatér a színpadra Rudolf Péter

Rudolf Péter 4 év kihagyás után újra színpadra lép – ezért döntött a visszatérés mellett a színész-igazgató

A jövőben is tervez más szerepeket vállalni.

Négy év kihagyás után a Vígszínház színpadán tér vissza a közönség elé színészként Rudolf Péter. Az igazgató a Barátom, Harvey című darabban játszik címszerepet – írja a Blikk.

Rudolf Péter

Rudolf Péter szeretne a jövőben több színészi feladatot is vállalni (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

„Nekem ünnep. (…) Meglepően izgulok, de ez egy jófajta várakozás” – nyilatkozta a bulvárlapnak a visszatéréséről Rudolf Péter, aki arról is beszélt, hogy színész-igazgatóként miként jön ki a kollégákkal, és megváltozott-e a viszonyuk. „Jó együtt lenni. Így is. Együtt morzsolgatva a szöveget és szürcsölve a kávét a szünetben. (…) Mindenesetre most szidhatjuk együtt az igazgatót” – mondta.

Arra a kérdésre pedig, hogy miért döntött úgy, hogy színészként részt vesz a darabban, a következőket vallotta be: „Hiányzott a színészi munka. És az is bizonyos, hogy ez az együttlét a kollégákkal az igazgatónak tanulságos. (…) Kezd felállni egy olyan működés, amely lehetővé teheti, hogy a jövőben is vállalhassak színészi feladatokat, anélkül, hogy zökkenne az üzemmenet”.

Olvass még Rudolf Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top