nlc.hu
TV-sztárok

Interjú Schumacher Vanda

Schumacher Vanda, a Hotel Margaret Gingere: „Lehet, hogy Amerikában rám talál a szerelem”

Izgalmas volt számára a Hotel Margaret Ginger nevű karakterének alakítása, nagyon élvezte a forgatás minden pillanatát. Schumacher Vanda az RTL Klub sorozatában még azt is bevállalta, hogy szőke hosszú haját vörösre fessék a forgatások idejére. A színésznő az nlc-nek mesélt az élményeiről és távlati terveiről is.

Hogy érezted magad a forgatásokon? Illett hozzád Ginger szerepe? 

Imádtam minden percét! Gingerben az tetszik a legjobban, hogy több oldalát is megismerheti a néző: egyszer csábító nő, máskor visszahúzódó, de keményen odaszól, ha kell. Nagyon tetszett a karaktere, izgalmas volt őt alakítanom. Hámori Barbarával (a sorozat showrunnere – a szerk.) már korábban is dolgoztam együtt a Keresztanyu kapcsán és amikor a Hotel Margaret castingján találkoztunk, azt mondta, nagyon illik hozzám ez a szerep; egy baj van csak, hogy ő vörös, loknis hajat képzelt el neki. Megkérdezte, hogy mit szólnék egy kis hajszínváltoztatáshoz. Én pedig azt mondtam neki, hogy mivel a testvéremnek is vörös a haja, miért ne próbálhatnám ki én is?

Schumacher Vanda félt a vörös hajtól (Fotó: RTL Klub)

Schumacher Vanda a szerep kedvéért lett vörös (Fotó: RTL Klub)

Nem féltél ettől a színtől?

Dehogynem, rettegtem. Mielőtt befestették a hajam, még sírtam is, mert féltem, hogy nem áll majd jól. De amikor ott ültem a fodrásznál és a festés után levette a törülközőt, azt éreztem, ez zseniális. Iszonyatosan tetszett az új hajszín, csak egy gond volt vele, hogy hetente kellett újraszínezni, hogy mindig egy tónusú legyen. Ezért a forgatások után szinte egyből visszaváltottam szőkére. Egyébként nem bántam meg, hogy kipróbálhattam ezt is, hiszen korábban sosem gondoltam arra, hogy vörös legyek – ez a szerep pedig ezt is megadta nekem, amiért nagyon hálás vagyok. 

Milyen volt együtt dolgozni a többi színésszel? Van olyan, akihez közel kerültél? 

Tökéletesen összekovácsolt minket a sorozat, olyan volt a forgatás, mint egy nyári tábor. A napi munka után közösen vacsoráztunk, jól éreztük magunkat együtt. Jó barátságok szövődtek. Szalay Bencével korábban is dolgoztam már együtt, de jóban lettem Pásztor Virággal és Böröndi Bencével is.

Melyik volt a kedvenc jeleneted?

Amikor ki kellett ugranom egy hajóból. Életemben nem éreztem magam ilyen állapotban, mint akkor. Nagyon izgultam, de szerintem jól sikerült. De imádtam a ZoliG-vel közös szájkaratékat is, lubickoltunk a szerepben.

Előfordul, hogy visszanézed magad?

Ha időm engedi, igen. Amikor nem tudom a tévében megnézni a napi részt, akkor visszanézem az online felületen. De így volt ez a BeleValóVilág alatt is, sokat tanultam abból, hogy láttam magam kívülről is.

Terveid között szerepel, hogy további sorozatokban is láthassanak a nézők? 

A Hotel Margaret nekem olyan sok mindent adott, hogy igen, nagyon vágyom arra, hogy napi sorozatban vagy esetleg filmekben szerepeljek. A színészet az én utam, ez már többször bebizonyosodott. Sok új megkeresésem van, mióta elindult a sorozat, remélem, hogy tudok majd bizonyítani újra. De most pihenek egy kicsit, elutazom Amerikába.

Schumacher Vanda

Fotó: Schumacher Vanda Instagram oldala

Vakációzol?

Igen, végre van rá időm. A BeleValóVilág műsorvezetőjeként a játék végén megismerkedtem VV Vivivel és azóta nagyon jó barátságot ápolunk. Pontosan egy éve nyerte meg a valóságshow-t, ezért együtt utazunk Los Angelesbe, hogy ünnepeljünk. Bejárjuk majd Los Angelest és sok más várost is. Korábban Ázsiába szerettem volna eljutni, japánt is tanultam a suliban, de e a koronavírus miatt sajnos nem jött össze az utazás. Bali is a terveim között szerepelt, de valamiért mégis Amerikát választottuk Vivivel. 

Mennyi időre mentek?

Egy hónapot tervezünk kint tölteni, de persze ez függ a háborús helyzettől is. Egyelőre nem tudjuk, mikor jövünk vissza. Hollywood amúgy is vonz, szerintem minden színész álma, hogy minden szegletét bejárja, mi pedig ezt fogjuk tenni.

Van most valakid, akit itthon kell hagynod?

Nincs, egyedül vagyok és várom, hogy rám találjon az igazi. Ha az van megírva, akkor akár az Egyesült Államokban.

Nagyon csinos vagy. Mit teszel azért, hogy megtartsd az alakod? 

Alapvetően vékony alkat vagyok, ezért inkább izmosodni szeretnék. Egy ideje abbahagytam a lovaglást, de hamarosan szeretném újrakezdeni. Sosem fogyókúráztam, inkább arra figyelek, hogy egészségesen étkezzek. Korábban többször előfordult, hogy a sok munka miatt keveset ettem, vagy kihagytam egy-egy étkezést. Arra viszont nagyon odafigyelek, hogy ne fogyjak le túlságosan, nem akarok túl vékony lenni.

Hogyan étkezel?

Sok halat eszem, kerülöm a zsíros ételeket és a gyorskajákat, de az is fontos, hogy legyen mindig zöldség a tányéromon. Napi szinten főzök magamra, igyekszem változatos ételeket készíteni.

Schumacher Vanda a Hotel Margaretben rengeteg új barátot szerzett (Fotó: RTL Klub)

Schumacher Vanda a Hotel Margaretben rengeteg új barátot szerzett (Fotó: RTL Klub)

Milyen az igazi Schumacher Vanda?

Általában aktív életet élek, nem szeretek egy helyben lenni sokáig. Öt éve lakom Budapesten, de már kicsit uncsinak érzem, ezért is vágyom külföldre. Egyébként erős egyéniség vagyok, de vannak olyan emberek, akik hatással tudnak lenni rám. Szeretem az intelligens beszélgetéseket, akár az űrkutatásról, akár az építészetről vagy a politikáról. És nem vagyok az a típus, akinek nem lehet megváltoztatni a véleményét valamiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top