nlc.hu
TV-sztárok

Köböl Anita nárcisztikus exével való párkapcsolatáról

Köböl Anita: „A szerzett traumákat csak hosszú idő után tudtam átdolgozni magamban” – kikészítette nárcisztikus exe a műsorvezetőt

Őszintén vallott arról, milyen volt a párkapcsolata egy nárcisztikussal.

Köböl Anita a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők filter nélkül című műsorának legújabb adása rendkívül fontos témát feszegetett: milyen bántalmazást szenvednek el azok – általában nők –, akik egy nárcisztikus személlyel élnek párkapcsolatban. A műsorvezetőnek még soha nem volt ennyire nehéz objektívnek maradnia, hiszen személyesen is érintette a téma, korábban megtapasztalta mindazt, ami a műsorban elhangzott. Szerencsére sikerült kitörnie egy ilyen helyzetből.

Köböl Anita

Nárcisztikus exével való párkapcsolatáról vallott Köböl Anita (Fotó: #nofilter – Nők filter nélkül / Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció)

„Először csak nem érted, mi történik. Miért vagy állandóan megkérdőjelezve, hibáztatva, leteremtve. A módszeres rombolásnak köszönhetően viszont egy ponton te magad is eljutsz odáig, hogy bizonytalanná válsz: mind abban, amit addig hittél és gondoltál a dolgok helyességéről. Végül saját magadat is megkérdőjelezed. Ha szerencséd van, időben kapcsolsz. Ha viszont teljesen behálóz, akkor akár függőségig is vezethet, amiből nagyon nehéz kitörni. Számomra döbbenetes és sokkoló volt a felismerés, a szerzett traumákat csak hosszú idő után tudtam átdolgozni magamban és csupasz valójukban látni, ami viszont már felszabadító volt” – mesélte Köböl Anita.

Olvass még Köböl Anitáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top