nlc.hu
TV-sztárok

Varnus Xavér nem beszél a fiával

Varnus Xavér 17 éve nem beszélt a fiával

Magánéletéről is mesélt a zenész.

Varnus Xavér világhírű orgonaművész, de sosem jött zavarba, ha a magánéletéről kellett mesélnie. A napokban Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túl című műsorban, ahol két fiával való kapcsolatáról beszélt bővebben.

Varnus Xavér

Varnus Xavér

Az évek óta Kanadában élő Xavér elmesélte, hogy bár kisebbik fiával egészen közeli a kapcsolata, ez a nagyobbik fiáról nem mondható el, ugyanis hosszú évekkel ezelőtt össze vesztek. 

„A nagyobbik fiammal soha nem kerültünk igazán közel egymáshoz. Emlékszem is, mi volt az a töréspont, amikor úgy éreztem, és valószínűleg ő is, hogy hosszú távon ez a történet nem fog közöttünk működni. 2006 környékén itt volt Európában egy egész nyáron át nálam és elmentünk Franciaországba autóval. Az volt a tervem, hogy felmegyünk a világ egyik legmagasabban fekvő katolikus templomába, ahol egy nagyon különleges orgona áll. Ahogy haladtunk az Alpok borzalmas útjain felfelé, láttuk, ahogyan kerékpárversenyzők tréningeznek. Én amolyan pesties, városlakós elborzadással mondtam, hogy micsoda elmebaj, hogy ők harmincöt fokban tekernek. Ebből aztán kialakult egy majdnem parázs vita köztünk” – mesélte az orgonaművész, és azt is hozzátette, ekkor jött rá, hogy túl sok mindenben különböznek. 

Kisebbik fiával, akitől egy kisunokája is van, jobb viszonyt ápol. Sőt, Kanadában még közel is laknak egymáshoz, tehát több lehetőségük van együtt lenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top