nlc.hu
TV-sztárok

Zoltán Erika régen félt a kutyáktól

Zoltán Erikának gyerekként pánikrohama volt a kutyáktól

Mára már megbékélt az ebekkel.

Zoltán Erika kiskorában egyenesen rettegett a kutyáktól, az is előfordult, hogy pánikrohamot kapott tőlük. A Mokka című műsorban mesélt róla az énekesnő, hogy bár elmondások alapján jó gyerek volt, ha kutyaugatást hallott, akkor pánikszerűen kérte édesanyját, hogy vigye el onnan és vegye fel a karjaiba. 

Zoltán Erika

Zoltán Erika (Fotó: smagpictures.com)

„Megmagyarázhatatlan volt, hogy miért, hiszen nem volt semmi konkrét problémám. Hét- nyolc éves koromban már eléggé súlyos lehettem ahhoz, hogy az én ötvenkilós anyukámnak azért nem volt olyan egyszerű felemelni a nyolcéves kislányt. Aztán ő ezt egy nagyon komoly csavarral oldotta meg. Ugyanis korábban már gondolt arra, hogy kellene nekünk egy kutya, mert az valószínűleg megoldaná ezt a problémát. Végül úgy kevert-kavart, hogy sikerült egy kiskutyához jutnom nyolcéves koromban, egy chow chow-hoz” – mesélte az énekesnő. 

Ezt követően elmondta, hogy az életét azóta is kitölti a kutyaszerelem, és most a lánya négylábújával szeret éjszakába menően sorozatozni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top