nlc.hu
TV-sztárok

Visszaéltek Zoltán Erika nevével

Csalók áldozata lett Zoltán Erika, visszaéltek a nevével

Egy rajongója figyelmeztette az énekesnőt.

Az internetes csalók előszeretettel adják ki magukat valamilyen hírességnek, élnek vissza egy ismert ember nevével. Az egyik legújabb áldozatuk nem más, mint Zoltán Erika, aki a Facebookon adta közre , hogy valaki vagy valakik a nevében létrehoztak egy TikTok oldalt. Utóbbi létezésére egy kedves rajongója hívta fel figyelmét.

“A hír számomra volt igazán meglepő – és nem kellemes – hiszen én magam nem vagyok fent a TikTokon és nem is csináltam hivatalos oldalt. Bárki is hozta létre ezt az oldalt tisztelettel kérem, hogy ne Zoltán Erikaként tegye, valamint ne használja a fotóimat és posztjaimat, hiszen az törvénybe ütköző és nem tisztességes”

– írta az énekesnő, aki felhívta a tettes figyelmét, az ilyen jellegű visszaélés büntetendő cselekedet. 

“Nagyon szépen kérem mindazokat, akik használják a TikTokot, hogy jelentsék az oldalt és kommentben hívják fel az oldal látogatóinak a figyelmét, hogy ez nem egy valós és semmiképpen nem egy általam létrehozott profil” – tette hozzá.

Zoltán Erika

Fotó: press.tv2.hu

Néhány hónappal ezelőtt Fenyő Iván intézett felhívást a rajongóihoz, miután több kamuprofilt is létrehoztak a nevében, de csalók áldozata lett idén többek között Szinetár Dóra, Esztergályos Cecília is.

„Tisztára kell mosni a nevem! 60 éve vagyok a pályán, ilyet még nem tapasztaltam. Felhasználták a nevemet, ellopták a képeimet, és hülyeségeket írnak!” – nyilatkozta feldúltan a színésznő a történtek után.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top