nlc.hu
TV-sztárok

Zoltán Erikáék házassága titka

Zoltán Erika a hosszú házasságuk titkáról: „Az egyéjszakás kaland segít nekünk”

Már kétszer összeházasodtak, de lesz egy harmadik is esküvő is.

Zoltán Erika és férje, Kátai Robi 34 éve vannak együtt – ebből 27 éve már házasságban –, és a mai napig izzik köztük a levegő. Szinte minden percüket együtt töltötték az elmúlt évtizedekben, mégsem untak rá egymásra. A sztárvilágban ritka egy ilyen hosszú párkapcsolat. Titkukról a Tények Pluszban meséltek.

Zoltán Erika és férje az Ütős Ötösben - Forrás: TV2 / Ütös Ötös - videó

Zoltán Erika és férje az Ütős Ötösben – Forrás: TV2 / Ütös Ötös – videó

„Nálunk az lett a bevált szokás, hogy egyéjszakás kalandokra elszaladtunk, megpróbáltunk nem túl messze az otthonunktól, és akkor tényleg egymáséi voltunk azon az estén, azon az éjszakán” – árulta el az énekesnő.

Táncos-koreográfus férje így látja a hosszú, boldog párkapcsolatuk titkát: „Egy dolog, hogy szerelmesek lettünk egymásba, de, hogy nekünk nagyon sokat jelent az, hogy a szakmában szinte együtt vagyunk. Tehát nem külön utakon járunk.”

A sztárpár eddig kétszer fogadott örök hűséget egymásnak. 1997 után a 10. évfordulójukon után mondták ki újra a boldogító igent, de elárulták: nem ez volt az utolsó alkalom. „A 30.-ra tervezzük. Az eredeti koncepciót próbáljuk megvalósítani, hiszen bakancslistán még ott van nekünk Las Vegas és Los Angeles, úgyhogy elmennénk egy kis Las Vegas-i templomba, és ott” – árulta el Zoltán Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top