nlc.hu
TV-sztárok

Felesége szerint Hugh Jackman nem meleg

Hugh Jackman felesége tagadja, hogy szívtipró férje meleg lenne

Reagált a pletykákra a színész felesége, Deborra.

Deborra-Lee Furness egy podcast beszélgetésben reagált a pletykákra, amelyek már régóta terjednek az interneten. A szóbeszéd szerint az 53 éves ausztrál színész, Hugh Jackman a saját neméhez vonzódik. Felesége, akivel 1996 óta élnek boldog házasságban, könnyed választ adott a híresztelésre – írja a Daily Mail.  

hugh jackman és felesége

Hugh Jackman és felesége, Deborra (Fotó: Getty Images)

Először csak annyit mondott, hogy ez butaság és nem ez az első pletyka, ami a házasságkötésük óta terjed. 

„Úgy értem, helló, ha meleg lenne, akkor lehetne meleg. Nem kell többé a szekrénybe bújnia, és Brad Pitt-tel, vagy bárkivel randevúzhatna. Nem mintha Brad meleg lenne, de értitek, hogy értem” – mondta Deborra, aki szerint a mai világban a homoszexualitás elfogadott dolog, így ha ez igaz is lenne, férjének nem lenne szüksége rá, hogy ezt rejtegesse. 

„Annyira butaság, és aztán az emberek állandósítják ezeket a buta dolgokat, és ez már unalmas” – tette hozzá a színész felesége. 

A párnak egyébként kettő gyermeke is van, akiket adoptáltak, Oscar Maximilian Jackman és a Ava Eliot Jackman. Ezt követően Deborra arról is beszélt, hogy nincs féltékenység a kapcsolatukban, és egyikőjüket sem zavarja különösebben, ha a színpadon egy másik színésszel kell romantikus jelenetet játszaniuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top