nlc.hu
TV-sztárok

Tarján Zsófi és a Honeybeast szombat este koncertezik idén először a Parkban

Tarján Zsófi: „Nem jellemző rám, hogy rajongóval jövök össze”

Április 20-án megnyitja kapuit az idén már tíz éves Budapest Park. Többek között olyan fellépőkkel robbantja be a tavaszt, mint Dzsúdló, a 30Y vagy a Honeybeast.

Tarján Zsófi mondhatni már hazajár a Budapest Parkba, de mint mindig, most is nagyon izgul az idei első fellépése előtt.

Tarján Zsófi

Tarján Zsófi a Budapest Park sajtótájékoztatóján (Fotó: Budapest Park)

„Nagyon emlékezetes volt az első koncert, amikor itt léptünk fel a Honeybeasttel, ugyanis akkor még nagyon zöldfülűek voltunk. Sok mindennel készültünk, bicikligumiból összerakott ruhától kezdve, a testünkre applikált világító berendezésig, tényleg volt itt minden. Nagyon meg akartuk mutatni magunkat, aminek belülről egy kicsit káosz hatása volt, kívülről viszont baromira átjött” – idézte fel a koncertet Zsófi.

Az énekesnőnek nem ez volt azonban az első megjelenése a Park színpadján, ugyanis korábban fellépett a Neoton Família vendég énekeseként.

„A legelső Parkomat szuper élményként éltem meg, ugyanis telt ház volt. Átvettem a Hős szövegét, hogy biztosan megy-e, még úgy is, hogy előtte 22 ezerszer énekeltem el, remegtem a mikrofonnal. Mindentől függetlenül, elképesztően felemelő érzés volt” – mesélte. Hozzátette, minden fellépés előtt izgul, amin enyhít, amikor meglátja a közönséget, és az is, hogy a mai napig gyakorol a koncertek előtt. Így próbál kitolni az izgalommal – mondja.

Zsófi magánéletéről keveset hallani, de most megtudtuk, hogy hosszú idő óta egyedül tölti mindennapjait, amihez jóformán már kezd hozzászokni, és ugyan már volt rá példa korábban, nem a rajongók között keresi a Nagy Ő-t.

„Egész jól hozom ezt az egyedüllétet, viszonylag már sok éve sajnos. Ez most valahogy így alakult. Valami majd lesz, igyekszem lazán kezelni ezt a dolgot. Korábban volt már párkapcsolatom olyan emberrel, aki Honeybeast-rajongó volt. Egyébként egy külföldi tudós, egyetemi tanár volt az illető. Nem bírtuk sokáig, de nem azért, mert rajongó, hanem egyéb okok miatt. Nem jellemző rám, hogy rajongóval jövök össze, mondjuk úgy, hogy akkoriban nagyon úgy álltak a csillagok, hogy ez létrejöhetett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top