nlc.hu
TV-sztárok

Tarján Zsófi 38 évesen elköltözött Hernádi Judittól

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi 38 évesen elköltözött otthonról

Az elmúlt fél év nem volt kellemes egyikőjük számára sem.

Hernádi Judit lánya, a híres Honeybeast együttes énekesnője már 19 évesen a saját lábára állt és külön költözött édesanyjától. Ám az élet úgy hozta, Tarján Zsófinak 37 évesen ismét vissza kellett térnie gyermekkori szobájába. 

Hernádi Judit és Tarján Zsófi

Fotó: Olajos Piroska

Bár a színésznő és lánya köztudottan nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, ez a pár hónap nem volt könnyű egyikőjük számára sem. Zsófi a M2 Petőfi TV műsorában beszélt a költözésről és édesanyjával töltött időszakáról. 

Egyelőre káosz van, dobozokkal teli káosz. Ma bevágta az egyik ablakot a szél, és kitört, ez történt. Így néz ki most Tarján Zsófi álomotthona… De tényleg nagyon szeretem, van hozzá egy kis kertkapcsolat, társasházi lakásról van szó, tök jó fejek a szomszédok is – mesélte az énekesnő, majd kitért az otthon töltött időszakára. – A mamahotelről annyit, hogy 19 éves koromban jöttem el otthonról, csak most visszamentem a költözés miatt fél évre. Azért fél év alatt kicsit megviselt mindkettőnket, de szeretjük egymást, nagy a családi összhang. Kicsit olyan volt, mint egy időutazás. Vagy mikor Harry Potter beköltözik a lépcső alatti gardróbba. A 37 és fél éves életemet beletuszkolni a régi gyerekszobámba, ami hat négyzetméteres… Fura volt, IKEA-s zsákok lógtak mindenhol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top