nlc.hu
TV-sztárok

Tarján Zsófi a költözésről

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi elárulta, miért hagyta el a várost

A Honeybeast énekesnője mindig is természetközeli ember volt, régóta vágyott rá, hogy a várost maga mögött hagyja.

Hernádi Judit lánya, a híres Honeybeast együttes énekesnője már 19 évesen a saját lábára állt és különköltözött édesanyjától. Ám az élet úgy hozta, Tarján Zsófinak 37 évesen ismét vissza kellett térnie gyermekkori szobájába. Bár a színésznő és lánya köztudottan nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, ez a pár hónap nem volt könnyű egyikőjük számára sem. Zsófi az év elején jelentette be, hogy vége a mamahotelnek és végre elköltözik.

Tarján Zsófi

Fotó: Schumy Csaba

Mint kiderült, búcsút is intett a városi nyüzsgésnek és egy természetközelibb lakhelyre költözött.

Tizenöt percre lakom a várostól, ez egy jó változás, amire régóta vágytam. Itt tisztább a levegő, nyugodtság van, jobban tudok befelé figyelni. Ezek énekesnőként nem utolsó szempontok

– árulta el a Sláger Reggelben az előadó, akiben mindig is megvolt a vágy arra, hogy kiélvezze a természet csendjét.

Sosem tartottam magam igazi városinak. Persze, kihasználtam azt a nyüzsgést, amit a város ad, anno bulizni például bementem, de utána mindig jó volt kicsit eltávolodni. A pezsgést továbbra is megteremtem magamnak, viszont nagyon jól esik a nyugiba hazamenni – mondta Zsófi, aki az év elején sem pihent. – Mindig volt mit csinálnom, igaz, főleg dobozokat pakoltam a költözés miatt. Januárban általában agyalunk a dalokon és azok prezentációján. Ez most is így volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top