nlc.hu
TV-sztárok

Hanna gazdasszony a jelöltekről

Házasodna a gazda: Hannánál előfordult, hogy a pénze miatt közeledett felé egy férfi

Hanna gazdasszony nem volt mindig szerencsés a szerelemben.

Vasárnap este kiderült, hogy kik azok a gazdák és gazdasszonyok, akik idén szerelmet keresnek a Házasodna a gazda című műsorban. Három nő és öt férfi mutatkozott be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. 

Péter gazda, Hanna gazdasszony, Laci gazda, Évi gazdasszony, Róbert gazda, Vera gazdasszony, Alfonz és Zsolt gazda – ők keresik a szerelmet, ám közülük nem mindenki kerül majd be a műsorba. Hanna gazdasszony elárulta, milyen társat keres maga mellé.

Hanna gazdasszony

Fotó: RTL

Szeretne egy humoros, pozitív életszemléletű férfit, aki természetesen a munkában is segít neki. Elmondta, korábban előfordult, hogy pórul járt, mert megpróbálták kihasználni. „Volt már tapasztalatom e téren is, hogy a hátterem miatt szerettek volna kapcsolatot létesíteni velem, úgyhogy bízni fogok a megérzéseimben és az ösztöneimben” – mondta a Fókuszban a gazdasszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top