nlc.hu
TV-sztárok

Radics Gigi kiáll a nők mellett

Radics Gigi „Attól, hogy anyává válik egy nő, ugyanolyan szexi, szép és kívánatos lehet”

Az énekesnő szerint mindenkinek fel kell vállalnia magát.

Másfél évvel ezelőtt adott életet kislányának Radics Gigi, akinek a legújabb videóklipjétől felforrósodott a hangulat. 

Radics Gigi

Radics Gigi (Fotó: Instagram)

Két héttel ezelőtt jött ki az énekesnő legújabb videója, amelyet a Szív című számához készítettek. Gigi korábban elmondta, a szülés után 30 kilótól sikerült megszabadulnia, és bár dalok születtek az elmúlt időszakban is, a klipre még várni kellett, mert tökéletes formában akart kamerák elé állni. Ez sikerült is, ám olyan szexi lett a videó, hogy a TikTok le is tiltotta. Az ACNewsnak adott interjújában elmondta, ezzel is szeretne kiállni az anyukák mellett. 

„Az új imidzsemben szeretném megmutatni a közönségnek, hogy attól, mert anyává válik egy nő, még nem lesz slampos, ugyanolyan szexi, szép, kívánatos lehet, amilyen előtte is volt. Ez most egy misszió számomra, szeretnék kiállni az anyák, a nők mellett és azt hirdetni, hogy mindenki úgy jó, ahogy van, azt vesz fel, amit akar, ha szexin öltözik, akkor úgy, ha sportosan, akkor úgy, ha kényelmesen, akkor meg úgy. Ilyen tekintetben semmi sem változik egy baba születésével, a testünkről mi rendelkezünk és nem a közvélemény vagy bármilyen elvárás, ami alapján éreznünk kéne magunkat” – mondta az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top